Terveisiä saunasta!

Taas mä vähä mainostan, mutta tämä niin sanotusti kuuluu toimenkuvaan. Eli sain tuos sähköpostia, että oon tyrkyllä uuteen Buzzador-kampanjaan, joka koskee Nivean 100-vuotisjuhulaan liittyvää uutta nettisivustoo. Päästäkseni mukaan kampanjaan sain tehtäväksi muun muas mainostaa tuota sivustoo sekä kertoo joku oma muisto, mikä liittyy Nivean tuotteisiin. Nivea-muistonsa voi jättää seuraavalle sivulle: http://www.nivea.fi/mosaiikki, niin että ei muutaku kiriotteleen sinne omia juttuja myös niin niistä kootaan mosaiikki yksiin kansiin.

Sitte ku sain tuon tehtävänannon, rupesin miettihin, että mikähän ny vois olla semmonen muisto? Ku ei sitä ny ehkä tuu muistiin niin hyvin talletettua jonku tuotemerkin käyttökokemuksia samallai ku vaikka jotaki reissuilla käymistä, tai ku on maistanu jotaki ruokaa taikka juomaa ensimmääsen kerran. Ihan ensimmääsenä tuli mieleen, että ku mä olin kakara, ni meillä taisi kaapis pyöriä joku semmonen sininen littee ja pyöriä purkki, oliskahan ollu jotaki pakkasrasvaa tai semmosta. Mutta vähä huonoo saada enää kuvamateriaalia jostaki yli kaharenkymmenen vuoden takasesta rasva-askista.

Onneks jutun juurta löyty viimmeen vähä lähempää. Marssin pesuhuoneeseen ja siähän mulla oli sopivaa materiaalia valamiina!

1305919989_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja kuvaan viittaava tarinahan on semmonen, että kuten ainaki pitempään tätä plokia vaklailleet ihimiset tietää, ni me noin vuosi sitte muutettiin kerrostalosta omahan tupahan ja sitä myöre meillä on tietenki aiva ensimmäänen ihkaoma sauna! Siitäpä hyvästä moni kaveri toi muaasansa meille tupaantuliaasiksi monenmoisia saunontaan liittyviä tykötarpeita (ainaki toivon niin, että lahajojen innoittajana toimi sauna eikä uuren tuvan isäntäväen pitäminen turhan törkyysinä) ja tuos on ny pieni, mutta kampanjan teemaan sopiva otos lahajatuotteista. Huomakkaa potentiaalinen saunavihtavärkki, mikä näkyy taustalla klasista.

Täytyy tosin paljastaa, että tuo oikianpuoloonen purnukka ei oo se, mikä alunperin löyty yhyrestä lahajapaketista, vaan sen alakuperäsen äijä on käyttäny loppuhun jo aijat sitte, mutta ilimeisesti tykkäs tuotteesta ku osti samanmoisen tilalle! Mä taas oon siinä mieles tyypillinen ämmä että mulle jotenki on kertyny niin monenmoista suihkusaippuaa ja tököttiä, etten oo tuota Nivean tötsää saanu viä käytettyä kaikkia. No onneks en, ni sain tuon purkin kuvahan asti!

Niin, ja jos tosiaan jollekki ei tuo Buzzador-touhu oo viä tuttua, ni täs on mun aikasempi kiriotus aiheesta josa on lyhykääsesti kerrottu mikä on homman nimi, ja jos ei mun jorinat aiheesta kiinnosta vaan tekee mieli mennä niinku suoraan asiaan, ni kyllä seki sopii ja sinne pääset vaikka TÄSTÄ!