Yhtenä palana aina vaan. Jos joku täs räjähtää ni mun pää, mut ei ilimeisesti mitää muuta oo orotettavis.

Olis se pitäny tajuta jo aikaa sitte, ettei erehrykkää kuvitteleen, että tämäki vauva syntyys hyvis ajoin niinku Urho. Jos näitä raskausviikkoja ja -päiviä kyttää, ni Urhohan synty viikoilla 39 + 1 ja ny on just tuo samaanen hetki, mut ei tää oo kyl meininkiäkää. Ja itte asias ku mä kelloo katton ni täshän ruvetaan oleen jo 39 + 2 -vaihees.

Mut siis joo, mähän rempseesti oon luulotellu, että ei täs ny laskettuun aikaan tartte käpristellä ku ei viimmeksikää, ja että jouluksi lähäretään sitte vauva kainalos Isojoelle, mut täs taitaa viä käyrä niin, että meikäläänen enste kituu sen pari viikkoo lasketun ajan yli ja on sopivasti joulun jumis sairaalas, eikä tartte kuvitellakkaa että jaksaas lähtiä yhtää mihkää. Varsinki, ku vauva kumminki kerkiää kasvaa tua mahas niin järkyttäväksi goljatiksi, että kun mä sen maailmahan saan väännettyä, ni sataan vuoteen ei eres perse kestä mitää autos istumista Isojoelle asti :P

Vittu, ja vitun vitun vittu. Tympäsee. Kaikenlainen liikkuminen tuntuu hankalalta. Istuallaan ny jollaki lailla on ihan ok, mutta seisoskelu ja käveleminen ja jopa nukkuminen on jotenki tukalaa! Vatta jämähtää kivijärkäleeksi pienimmästäki liikkeestä ja ku yöllä tarpeeks kauvan makaa samas asennos ja viimmein herää kääntyäksensä tai käyräksensä kusella, ni suunnilleen tisseistä alaspäin on joka paikka jumis niin että hetken saa haukkoo henkeensä tuskasta ja hyväs lykys uuresta nukahtaminen kestää sata vuotta, ku pitää orottaa, että kaikenlaiset kolotukset vähä vaimenis.

Ja tosi hyväs lykys just ku saa unen päästä kii, ni saa herätä siihen ku Urho alottaa jonku merkillisen yömessunsa. Viimme viikolla se mesos tasaseen tahtiin joka toinen yö, paitti ny se on nukkunu kaks yötä iliman että olis heränny valavoon tuntikausiksi. Viimme yönä ei kyl yritystä puuttunu, kyllä se josain välis kitisi aikansa, mutta rauhottu kuitenki ittellänsä. Oliskohan ens yönä taas valavomisen vuoro?

Yks kaveri sanoo, että mun blogi on ihan parasta ehkäsyvalistusta! Ei ihan heti pukkaa vauvakuumetta, ku lukee täältä karuja totuuksia :D Kiva, että tästäki jäkätyksestä on jotain hyötyä! Ja onhan tästä viä se ilo (?), että tää on mulle ittelle konsti vähä purkaa huuruja, ku ei sitä Ramillekkaa joka sekunti jaksa jäkättää, että mikä paikka tällä hetkellä prakaa ja mikä on kyseisellä hetkellä vallitteva vitutuksen aste. Toki ton jäläkimmäisen pystyy varmaan päätteleen mun naamastaki aika hyvin, vaikka olis mitenkä mies ja huono lukehen naisten aivotuksia ilman, että ne on rautalangasta väännettyynä naaman etehen.

Asiasta viä toiseen, tai paremminki erelliseen. Urho-Suomi-sanakirjaan saa kohta kiriottaa uuren luvun, ku tämä on paris päiväs laukonu pari uutta sanaa: ne on "pipi", "paita", "pois" ja "pis si", ja tuo viimesin siis tarkottaa että "piste fi". Vähä ehkä kytätty liikaa telekkarimainoksia... Ja ku tuota sanalistaa kattoo, ni mä ainaki pistän merkille, että nuohan on kaikki p:llä alakavia sanoja. Mitähän seuraavaksi - paska ja perkeles?