(Kohta entinen?) sadan kilon keijukainen pisti mulle jo joku aika sitte "mutsiblogi-haasteen", joka on lähtösin blogista nimeltä Vuoden mutsi. Ja josko ny viimmein ottaas haasteen vastaan, ni olis täs mun plokis joskus jotaki muutaki ku märäjämistä. Vaikka sitä riittäs kyllä taas kerran, eli vain vaivoin pystyn pitähän mölyt mahas (jos ny nuon voi sanoo ku on kyse kuitenki kirjallisesta eikä suullisesta itseilimasusta) tällä kertaa.

Vuoden-mutsi_final.jpg

1. Tunnen itseni Vuoden Mutsiksi kun...
aukaasen telekkarista musakanavan ja toivon Urhon jumittavan kattohon eres joka toisen musavideon, ni sais itte nollata jo muutenki tyhyjäkäynnillä puksuttavat aivonsa hetkeksi.

2. Lapsiperhe-elämässä haasteellisinta on...
lähteminen ihimisten ilimoolle, etenki jonain sovittuna kellonaikana. Aina kauhia taktikointi sen kans, koska muksut on nukkunu/meinaa nukkua ja on syöny/meinaa syörä (tai olla syömättä). Sitte se pukeminen ja autoon pakkaaminen. Ja joskus olis ihan kiva rauhas siistiä ittensäkki ennen lähtöö ettei aina olsi pää niinku petolinnun perse.

3. Suurin lapseltani saama kohteliaisuus on se, kun hän...
pyytää lisää ruokaa???

4. Kello 12 yöllä olen yleensä...
nukkumas. Joskus Sisu saattaa syörä tuohon(kin) aikaan, mutta nukkuminen ja vauvan syöttäminen onnistuu aika vaivattomasti yhtä aikaa!

5. Kello 8 aamulla olen yleensä...
justiin tullu kotio viemästä Urhoo hoitoon, siis arkisin. Viikonloppusin yleensä tuohon aikaan oon jo ollu ainaki tunnin ylähällä ja torennäkösesti mun seurana on vähintään Sisu, aika usein nykyään Urhoki.

6. Haluaisin sanoa lapsen/lasten isälle, että...

oon mä silti ihan kiitollinen läsnäolostasi ja mukulootten kans touhaamisesta vaikken ehkä siltä näytä... tai siis mähän näytän siltä, ku olisin heränny 2h yöunien jäläkeen katuojasta, syöny aamupalaksi sitruunaa, tunkenu chilipalkoja silimiin, herneitä nenään ja kävyn perseeseen. Niin että kiitos pitkästä pinnastasi tän apinalauman alfauroksena.


7. Haluaisin sanoa omalle äidilleni, että...

kunpa asuusitte lähempänä!

8. Viimeksi kiroilin, kun...
Lasketaanko "perse" kirosanaksi? Jos lasketaan, ni katto tän kyselyn kohta 6. Niin ja 2.

9. En ole koskaan osannut...
piirtää enkä suunnitella mitää sisustus-, puutarha- tai vastaavia juttuja.

10. Parasta, mitä housut jalassa ja ilman lapsia, voi tehdä on...

istuskella (kesä)iltana mökin terassilla saunan jäläkeen miehen tai kaveri(poruka)n kans, siemailla siideriä ja puhua maailma paremmaksi.

 

Seuraavaksi nennaemilia oli antanu yhyren blogitunnustuksen sekä haasteen, ne menee kätevästi täs samas postaukses!

blog_award.jpg

1. Kerro linkin kera blogissasi kuka lahjoitti sinulle tämän awardin.


2. Kirjoita seitsemän random faktaa itsestäsi

* jos mun synnyinpaikkakunnalla Isojoella mulla olis maharollisuus työllistyä mua kiinnostavalle alalle, ni torennäkösesti asuisin siä enkä tää Turun nurkilla

* mun tekis niin mieli päästä viihteelle, että mä näen siitä unia melekeen joka yö

* voisin nuuskia kaikenlaisia hyviä tuoksuja vaikka miten paljon! Kauppojen hajuvesiosastot, tuoksukynttilät, keväinen metsä, takassa palava puu, hyvä ruoka, kauppojen leipä- ja pullahyllyt... AAH!

* en jaksa nykyään lukea kirjoja, katsoa telkkaria, tehdä käsitöitä jne, koska haluaisin ehtiä uppoutua niiden pariin tuntikausiksi enkä keskeyttää joka 5. minuutti muksujen takia

* leffojen katselu on minusta aika turhaa hommaa. Okei, joskus se on ihan kivaa ajanvietettä, mutta en esim. jaksaisi keskustella jostain näkemästäni leffasta tuntikausia jonkun toisen kanssa

* aion ottaa tatuoinnin, joka jollain tapaa liittyy lapsiini, mutta vituttaa kun en osaa itse suunnitella sellaista ja minusta noin henkilökohtaisen kuvan tulisi olla ainakin pääpiirteissään itse ideoitu eikä kopsattu joltain muulta

* rakastan kosmetiikkatuotteiden (etenkin meikkien) ostelua siinä määrin, että melkein voisi puhua keräilyharrastuksesta eikä tarpeeseen perustuvista hankinnoista :D

3. Lahjoita tämä sama award kymmenelle parhaalle bloggaajalle/blogille

No voi puo, enhän mä taira eres seurata yhteensä kymmentä blogia!

 

Sitte viä viiminen:

HMH_2012.jpg

Listaa asioita jotka tuovat hyvää mieltä ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa. (Jos saat haasteen uudelleen niin ainakin viisi asiaa lisää)


Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat haasteen saaneet, sekä mainistse haasteen antaja postauksessasi.(linkitä jos hänen bloginsa on julkinen)

* hyvä ruoka

* yhteydenotto ystävältä, josta ei ole kuullut pitkään aikaan

* käyminen Isojoella

* se, kun saa lapsen nauramaan

* onnistunut vaateostos

* mikä tahansa meikki- tai muu kosmetiikkatuoteostos (se on käytännössä aina onnistunut ostos)

* suklaa

* sienten löytäminen ja poimiminen

* mökkeily

* palavan tulen tai virtaavan veden tuijotus

 

Mä oon ny lusmu enkä laita näitä haasteita eteenpäin, vaikka tietysti vois pallotella näitä haasteita erestakasi niitten lähettäjille, jotka kieltämättä olis samaiset tunnustukset ansainnu :) Mutta mä just viikko takaperin kiusasin muutamia kaveria ihan oikeilla ketjukirjeillä, ni eikähän siinä ollu "haastetta" tarpeeksi :D