Plokis on ollu kuukauren verran hilijasta. Tuskin mun tylysästä elämästä kertovia juttuja on monikaa kaivannu, mutta niille jokka ehti jo toivoo että olisin vallan lakannu suoltamasta tänne paskaa on tuotettava pettymys.

Ihan ittestäni riippumattomista syistä en oo päässy kiriotteleen, koska tää Vuodatus-palavelu oli pois toiminnasta jonku sähkökatkon minkälie takia. Tai ei se sähkökatko tokikaa kuukautta kestäny mutta se katko pisti systeemit sen verta sekasin, että v. 2009 elokuun jäläkeen plokeihin lisätyt valokuvat on menetetty, mutta sentäs kaikkien tekstien pitääs olla taas talles.

Täs plokis ny ei kauhiasti valokuvia ollukkaa, koitan nuita vähiä kuvia tänne ittekseni palautella, ainaki näihin vähän tuorreempiin kiriotuksiini sitä mukaa ku viittin, jaksan ja kerkiän. Oon ottanu kotikoneelle näistä kiriotuksista kuvineen ihan omat "varmuuskopiot" ni näen kyllä sieltä, mikä kuva kuuluu mihkäki, siinä vaan voi mennä ihan hetken, ku mä jaksan ruveta pläräähän läpi 3,5 vuoden sepustuksia enkä muutenkaa meinaa pitää mitää hosua, ku musta vähä tuntuu että joka tätä on erehtyny joskus lukehen, ei varmaan toiste palaa samoja tekstejä katteleen, niin että mahtaa olla turhaa tänne jotain vanahoja kuvia palautella :D

Onneks en oo pitäny mitää valokuvaplokia, niinku aika moni tapaa nykyään teherä. Voi olla että pääsis poru, ku olis sadat ellei tuhannet kuvat hävinny ja ploki vaan huutaas tyhyjyyttä v. 2009 jäläkeen :( En ihimettele, että aika moni taitaa tän jäläkeen lopettaa plokin pitämisen, tai vähintään vaihtaa palaveluntarjoojaa. Jos mulla olis vähä kovempi urakka nuitten kuvien kans, ni varmaan tekisin samoin kans. Toivottavasti kumminki vahingosta olis ny opittu sen verta, ettei vastaavaa pääse enää tapahtuun.

Mä kiriottelen jotain oikeita kuulumisia tuos joskus myöhemmin, lyhyesti vaan että oon hengannu koko heinäkuun porukootten nurkis ja kohta se lysti loppuu ku Ramilla on enää tää viikko kesälomaa. Jo etukäteen pelottaa kotiopaluun aiheuttama kulttuurishokki, mutta koitan olla märehtimättä sitä ja nauttia viä viimesistäki heinäkuun rippeistä.