Joku homma sentäs menee ainaki jollain lailla putkeen! Sisu on ny viikon vääntämisen päätteeksi nukkunu kaks yötä heräilemäti. Tai jos onki heränny ja vähä jotaki inahrellu, ni on kumminki rauhottunu itteksensä eikä mun tai Ramin oo tarvinnu kammeta ruhoonsa sängystä ylähä sen takia.

Toista oliki sitte tuos viikon verran. Oli aika monivivahteisia nuo Sisun yöpölläälyt. Pari ekaa yötä tietenki oli vähä semmosta "Siis ette oo tosissanne - ei muka tissiä yöllä? YÄÄÄÄH" -mellastusta. Välis oli paikoin rauhallisempaa, ja Sisun sai jopa meleko nopeesti rauhottuun. Sitte ku menin eräänki yön perästä tuumaileen, että kyllä ny alakaa näyttää sille, että tästä ne kokonaan nukutut yöt pian alakaa, ni Sisu päätti seuraavana yönä antaa kaikkensa ja huusi niin helevetin kiukkusesti meleki pari tuntia. Mut siitä seuraavan, eli toissayön, se sitte nukkuki rauhas ilimeisen lannistuneena siitä, ku ei edes sillä erellisyön kauhialla mesoomisella tullu tissiä, ni et pitäkää hinkkinne sitte jumalauta.

Mä en pelekästään arvaa, vaan mä TIÄN, että tätäkää ei pitäsi mitenkää mainostaa että jee, vauva nukkuu ny yönsä putkeen, koska tällä mä varmistan sen, että muutamana seuraavana yönä on takuulla luvas jotaki älämölöö, jos ei muuten ni jos vaikka Urho keksis vaihteeksi ruveta porajaan keskellä yötä. Mutta mä myös tiän sanoo sen, että yöimetykset on ny takuuvarmasti loppu, ja mä toivon sen kuihruttavan maidontuloo sen verta, että kiinnostus tissinlutkutusta kohtaan vähentyis myös päiväsaikaan.

No, maidontuloon yösyöntien lopetus vaikuttaa takuulla vähentävästi, mutta saa nähärä, miten mä onnistun lopettaan imettämisen muuten. Se ny ainaki on lupaavaa, että Sisun nukuttaminen (ainaki päiväunille) onnistuu muutenki, ku imettämällä siltä tajun kankaalle. Mutta jos vauvalle pitäs joku 5-6 dl syytää maitoo ja/tai maitotuotteita päivän aikana ni siinä sitä on projektia, jos semmosta määrää koittaa pullosta annostella, jos kerralla saat menehen alas jonku parikytä milliä, ja senki vaan helevetinmoisen painimisen päätteeksi. Eikä tuo piru syö eres puuroo, ni ei saa silläkää livulla ujutettua yhtää maitoo tupihin.

No, onneks on ny ainaki yks välietappi saavutettu, jos sais ihan pysyvästi yöt sujuhun pääsääntösesti iliman herätyksiä. Hampaat irves vaan kohti seuraavaa...