En tiä mitää niin unettavaa homma ku valavominen keskellä yötä! Tai mietitäänpäs... Ei, kyllä valavominen vie sittekki voiton urheiluohojelmien kattelemisesta unettavuures, vaikka hyvin tasaväkisesti samas sarjas tappelevakki. Urheilun vahtaamisen eduksi toki voiraan laskia se, että lähetyksestä saa halutesansa äänet pois nappia painamalla, mut kirkuva muksu ei oo aiva niin simppeli käsiteltävä.

Ku ajatukset kulukee tänään suorastaan kristallinkirkkaina, ni täytyyhän mun taas päästä jakahan mun älykkäät ajatukseni lukijoitteni (max 2 kpl) kans! Mä meinaan pohoriskelin tosi syvällisiä, mikä tarkottaa sitä, että ny tulee juttua, joka on torella syvältä!

On olemas eräs, ehkä hieman sarkastinen sanonta: "Rakkaus on ikuista, vain sen kohde vaihtuu." Tein sellasen havainnon, että sama pätee ilimeisesti korvatulehrukseen. Lisääki yhtäläisyyksiä löytyy: kumpiki välis tuottaa semmosta tuskaa että aiva poru pääsee, ja joskus ku oikeen kärvistelee jommasta kummasta, ei uni tuu silimähän millää perkeleelläkää. Meillä siis Sisu justiin sai terveen paperit tällä viikolla, mutta viimme yönä Urho pärähti huutahan kipiää korvaa. Ja jos ny vähä lisää nuota sanontoja veivataan, ni (korvatulehruksen uhrin) vaihtelu ei tällä kertaa virkistäny, vaan kävi jokseenki päinvastoin.

No, ei täs ny kumminkaa sen suurempaa hätää oo. Poika käytettiin lekuris ja ny on taas kasa troppia annosteltavana. Rami oli lääkärireissulla Urhon kans ja käskin mainita lääkärille, että kumpiki sälli on kertaalleen syöny korvatautihin Amorion-kuurin ja siihen perähän heti toisen kuurin, ku Amorion ei oo auttanu tarpeeksi hyvin. Emmä sillä, jos se Amorion on joku ensisijaasesti kokeiltava tökötti ni antaa mennä vaan, mutta olikahan lääkäri vaan muoron vuoksi määränny Urholle tuon rinnakkaisvalamistetta ja aatellu, että tää näyttää siltä, että on määrätty tällä kertaa eri lääkettä :D

Mut jos ei tuo kuuri taaskaa auta, ni voi jumalauta. (Kattokaa mikä riimittely!) Harmi, ettei lääkärin määräyksellä taira irrota mitää, eres parin päivän mittasta nukkumiskuuria kipiän muksun vanhemmille. Kumma, ku siitä kyllä vaahrotaan, että jos oikeen valavoo ni auton ratis s'on liki sama ku ajaas lieväs pöhönäs, mut sama ei vissiin ollenkaa päre muksujen hoitamises? No, ehkä täs maas olis lasten päivähoitopaikkapulan lisäks pula myös aikusten päiväunipaikoista, jos jokaselle lasten vanhemmalle pläjäytettääs joku supjektiivinen oikeus käyrä välis vähä huilaamas, että pysyys tolokuusansa.