Kun ny tuo Partapappa tuon erellisen kiriotuksen kommentiis kysääsi, meinaanko ottaa osaa haasteeseen, josa pyyretään julukasehen omas plokis kuva omasta lärvistä iliman meikin ja photoshopin häivääkää ni aattelin, notta mikä ettei. Idea on siis lähtösin Tyyliä metsästämässä -plokista, linkistä voitte lukia tarkemmin, mistä idea sai alakunsa. Partapappa kyllä meinas, että alastomas naamas on vasta puoli totuutta, että kyllä olis pitäny laittaa kokovartalokuvia ja mieluiten erestä päin, mutta joku raja sentäs :D

Mä en ny ihan varta vaste jaksa ottaa uutta kuvaa tätä varte, ni laitetaan pari vanahaa. Joo, pari, ihanku yks kuva mun naamasta (vaikka meikattunaki) ei olisi viä tarpeeks järkyttävä. 

Laitetaan tähän enste tuore kuva viikonlopulta, josa on niinku kaikki herkut: on meikkiä, hiukset laitettu, kuvaa on jäläkikätehen käsitelty (mustavalakoses kuvas naama ei näytä niin punaselta ja läikikkäältä ku muuten näyttääs) ja kuvaajaki oli viä sen verta kännis, että uskalti mua kamera tanas lähestyä. 

 
 
Mutta tästä ku enste pesee tuon naaman, ni lopputulos on jotaki tätä luokkaa, kuten täs toukokuun lopus otetus kuvas: 
 

 
Vähäkö näyttää oma turpa entistäki kirijavammalta, ku vieres on vauva, jonka naama on ihan normaalin värinen eikä mikää läikikäs kärpässieni. 
 
Otetaas viä lopuuksi oikeen kunnon horror-kuva, misä on naaman lisäksi tukkaki päin helevettiä: 
 

 
Kuvan laatu ei päätä huimaa, ku tämon otettu sen verta kaukaa. Kuvaaja sattu olehen selevinpäin ni se ei keherannu tulla likemmäs. Sen verta tuota muokkasin, että muutin silimien mustuaaset mustiksi, kun ne alakuperääses kuvas kiilu tomaatinpunasina ja aattelin, että jos kerta jotain luonnollisuutta hajetaan, ni luonnollisemmat ne silimän keskuset on mustina ;)

Kuvasta voi havaita, että mulla on tuos rintsikat päällä eikä rehtiä paitaa ja ettei ny kukaa erehry kuvitteleen, että tää kuva on tempastu jostain kotikutoosesta isojen poikien alapuumista, ni kuvaussessios oli ihan kyse siitä, että halusin ittestäni pari vähäpukeista kuvaa, joita voin käyttää itteni säikyttelyyn, ku rupesin vähä aikaa sitte karistelehen raskaus- ja vähä muinaki aikoina kertyneitä vararenkaita. 

Lopuuksi lukijat vois vaikka viä luora silimäyksen tuohon ensimmääsehen kuvahan, ettei vain tää viiminen "etsintäkuulutettu kolomen miehen surmasta" -kuva kovin pahasti syöpyysi kenenkää verkkokalavoolle ja veisi yöunia :D


Haastees oli varmaan ideana, että osallistujat esittelis jonkumoisella ylypeyrellä oman ehostamattoman naamansa, mutta kas kummaa ku mä jotenki enempi tykkään omastani sillon ku sitä on vähä paranneltu, jos ei meikillä ni eres kuvankäsittelyllä... Vaikka päivät viikot kuukauret vuodet ikuisuus loppuelämä kotiäitinä on kummasti saanu mut tottuhun myös tähän naturellinaamaan, ku ei sitä ny muksuja varte viitti meikata. No joo kylähän täs tuo mieski pörrää, mutta ei sekää ny kotioloos esiinny ykköset yllä pelekästään mun takia, ni ollaan sitte molemmat kilipaa tukka takus, lökäverkkariis ja reikäset pairat yllä! 

Mutta ei mitää, tehkää peräs jos uskallatte. Näitten kuvien jäläkeen ei ainakaa oo rima liika korkialla :D