Taas olis vähä Buzzador-propagandaa luvas, eli tällä haavaa Buzzadoreiksi kaivattaas esityisesti semmosia tyyppiä, jokka pitää omaa plokia! 

Buzzadorit on siis eräänlaisia tuotetestaajia, jokka saa yleensä jotaki tuotetta kokeiltavaksi ittellensä ja usein myös kaveriille jaeltavaksi. Itte oon testannu esimerkiks lastenruokia, ilimanraikastajia, taharanpoistoaineita, hiustenhoitoainetta, fondeja ja yks plokikampanja liitty Nivean tuotteisiin (siinä piti vaan ottaa valokuva, kertoo joku omakohtanen Nivean tuotteisiin liittyvä muisto ja palakaksi sai tuotepaketin). Osaan kampanjoista pääsee siis nimenomaan vaan plokien pitäjät ja niitä ny peräänkuulutetaan. Tietenki mukaan saa muukki tulla. 

Tästä linkistä voit liittyä ja kurkkia lisätietoo ja mä saan ns. Buzzador-pisteitä jokasesta liittyneestä, joka vaan viä muistaa tällätä plokinsa osootteen laatimaansa Buzzador-profiiliin. Buzzaajat siis saa tuommosia pisteitä värväyksistä ja kampanjoista, ja pisteiren keruus on lähinnä se idea, että paljo pisteitä haalineet voi joskus olla etusijalla, ku valitaan porukkaa uusiin kampanjoihin testaajiksi. 

Mutta ny takasi aamutoimien kimppuun.