Hirvee väsy eikä eres mitää ajatuksen hiventäkää mistä vois lohkoo jotaki jutun juurta, joten päätinpä ihan väkisin vääntämällä saada aikaan muutaman sanan. Varmaan tulee paras teksti ikänä!

Flunssa on taas pesiytyny meille. Poijat oli vuoronperähän pari päivää kuumees muttei juuri mitää sen kummempaa, nuhaaki on - ainaki toistaseks - vain nimeksi. Sisu kyllä pelijätti toissaehtoona kun se yrjös vastanautitun iltapalansa pitkin köökkiä, ku mikää mahatauti ei ny varsinaasesti sattunu keikkuhun tuon maanantai-illan toivotuimmat -listan kärjes. Mutta ku jätkä ei sen enempää köhiny sateenkaaria ni pistin ne yhyret georget yskänpuuskahruksen piikkiin. 

No, nysse sama tauti on tietenki mulla. Toisaalta mä kyllä epäilen, että onko se tosiaan SAMA tauti, ku ei mulla vaan oo mitää parin päivän kuumeilua ja lievää nenän vuotamista, vaan kurkku on kipiä kolomatta päivää ja nenä on niin erikoises mallis, että se on samaan aikaan aiva umpitukkees ja kuitenki vuotaa oikosenansa! Kuinkahan seki on maharollista? Nenäsumutteita on kulunu muutamas päiväs varmaan enempi ku kraanavettä että sais eres joteki päin oltua. Mieluiten mä tietysti olisin vaakatasos mutta ei sitä oikeen kerkiä, ku pitää koko aika leikkiä jotain järjestysmiestä ku kämpäs kaks pikkuhäirikköö keksii jatkuvasti jotaki källiä. Tänään yllätin Sisun rettelöimästä kortonkipaketti suus, jumalauta!

Ääh, ei oo tää tekstin tuottaminenkaa ollu varmaan ikänä viä yhtä nihkiää, jos ei mun muinaista gradun tekoo lasketa. Mut tyhyjästä on paha nyhyjästä. Elämä on vaan yhtä ajan tappamista ja orottelua, että josko jonain päivänä vaikka tulis jotaki muutosta tähän kyllästyttävään junnailuun. On tuos ny eres haku päällä parihin kouluhun. Mutta ei kai pidä orottaa liikoja niistäkää, ku tuli tuo nuorisotakuu sopivasti tähän välihin niin että tämmöselle vanahoolle pieruulle jää vaan jokku armopalat (jos niitäkää) jäljelle ku opiskelupaikkoja jaellahan...