Sen viimmeviikkoosen työtarjouksen jäläkeen rupesin selevitteleen, onko viä opiskelijaksi ilimottautumisen jäläkeen maharollista lykätä opiskelujen alottamista. Tuli mieleen, että kun sitä bioanalytiikkaa alakaa aina uus setti niin syksyllä ku alakuvuorestaki, että olisko maharollista lykätä opintojen alotusta vain puolikkaan lukuvuoden verran eikä pakosti kokonaista vuotta - jos ny ylipäänsä se sopii, että pyytää lykkäystä siinä kohtaa vasta ku on jo ilimottautunu läsnäolevaks tulevana lukuvuonna. 

Tietysti kesälomien takia en oikeen saanu ihan satavarmaa vastausta muuta sen verta, että opiskelujen alakupäivään mennes on maharollista pyytää lykkäystä ja se jäi viä vähä epävarmaks, että jos ei ny viä syksyllä alota ni voisko alottaa vasta seuraavan porukan muaas tammikuus. Mutta sitä pirettiin maharollisena. 

No, en sitte viittiny jäärä arpoon ja soitin sille, joka mulle siitä työpaikasta soitteli, että joko se työ ehti jo mennä ja että jos ei, ni voisko millää olla mukana kilivottelemas siitä paikasta ny sitte kumminki. Tää ihiminen lupas soittaa pari puhelua ja palata myöhemmin päivällä asiaan. 

Pelekäsin, että siä oltas jo eheritty olla yhteyres muihin haastateltaviin ja olin ihan varma, että mut pistettäs takasi samalle viivalle muitten eherokkaitten kans, mutta ku mulle myöhemmin sitte soitettiin aiheesta, ni olivat sitte päättäneet ottaa mut siihen hommaan!!! 

Eli mä sain ihan oikeita kemistin töitä nelijäksi kuukaureksi ja mikäli työt ei sen jäläkeen jatku (jotain pieniä maharollisuuksia kuulemma on, tyylillä "mitään ei luvata, mutta...") ni sitte kokeillaan sitä koulun penkkiä, joko heti tammikuus taikka sitte ens vuonna elokuus. 

Onko vähä pientä eroo täs olotilas verrattuna siihen, että sain tietää päässeeni opiskeleen?! :D Eihän täs meinaa pysyä nahoosansa! Ihanaa, mahtavaa, saan eres muutaman kuukauren TIENATA, saan teherä jotaki mikä saa tunteen, että ehkä sittekki oon joku hyöryllinen pikku palikka täs yhteiskunnas, ei tartte tapella kaikenmaailman Kelan ja työkkärin kuponkien kans (ihan niin paljoo) ja jos se työ ny ei kestäkkää ku vaan vuoden loppuun, ni ehkä se näyttää muita töitä hakies paremmalta, että on vähä tuoreempaaki työkokemusta hankittuna!

Ainut, mikä on vähä vittumaista, on se, että tuos tuli jo vähä aikaa sitte prääsättyä usiampi satanen uuteen kannettavaan tietokoneeseen opiskelua ajatellen..! Voi hitsi, ottais päähän jos ei muuten olis niin hyvä fiilis :D