Varmaan aika moni pikkumukulootten äiti / isä kaipais vuorokauteen vähä lisää mittaa. Toiset toivoo että sais työpäivän päätteeksi olla enemmän muksujen kans, toiset haluais enempi aikaa pelekästään puolison kans hengailuun, toiset sitte taas tahtoos enempi olla vaan omis oloisansa ja yleisestikki varmaan about kaikki tuskittelee yksinkertasesti sen asian kans, kun ei aika meinaa vaan riittää mihkää muuhun ku pakollisten arkitouhujen pyörittämiseen ja kaikki semmonen homma, minkä voi luokitella tyyliin "ei ny aiva välttämätöön, mutta olis ihan kiva ku senki sais teheryksi", lykkääntyy hamaan tulevaisuuteen. 

No, aika moni saattaa olla niinku minä, että olis kiva ku olis enempi aikaa vähä kaikkeen yllä mainittuun, mutta tällä hetkellä mä tarttisin eherottomasti enempi aikaa nukkumiseen! Viikonloppuna olin nelijän tyttökaverin kans mökkeilemäs ja vaikka kuvittelin, että jee nymmä saan kahtena aamuna loikoo niin pitkään ku sielu sietää, ni enkähän mä heränny enste lauvantaiaamuna jo seittemältä (nukuttuani n. 5 tuntia ja senki aika huonosti) eikä nukkuminen meinannu seuraavanakaa yönä oikeen luonnistua ku mökin oli vallannu kauhia kärpäsparvi ja ne häiriköitti pitkin yötä. Kummaa, ei kai ne ny ainakaa hajun peräs sinne kämppähän ollu tunkenu???

Seuraavaa yötä kuvaavas sarjakuvaruurus Urho on flunssas ja itkahtelee tuon tuostaki ja maanantaina töihin laahustaa ihan valamis zombie, joka viä muutenki vähä puhaltelee raskaasti huluvattoman viikonlopun väsähdyttämänä. Meillä ku oli tosiaan aika urheilupainotteiset kekkerit, heitettiin tikkaa ja mölökkyä sekä uitiin, jos siis paljus killumista tai sitä sopii uimiseks kutsua että äkkipäätä kastautuu kylymäs jokivetes, ja mahalihaksetki sai kyytiä ku naurettiin kaksinkerroin toinen toistansa hämäremmille jutuille! Me myös ammuttiin, nimittäin kilipaa naapurin lehemien kans. Ja olihan sitä "urheilujuomaaki" silleen sopivasti, minkä voimmalla jakso kokovartalomellastaa yömyöhälle. 

Mut joo. Täs sitä taas venttaillaan että poijat nukahtaas ja jos sitä olis eres vähä fiksu ni sitähän posottas ittekki heti maate ku tenavatki on simahtanu, mutta en kai mä ny kallisarvosta omaa aikaani viitti hassata nukkumalla??! Mä oon ny aika monena ehtoona näihin aikoohin hilipassu pyörääleen, mutta tänään kyllä ramasee niin että en kyllä jaksa minkää valtakunnan polokemishommia vaan koitan ihan oikeesti päästä aijoos maate. Kunhan oon enste kiriottanu tän valamiiksi. Ni ja käyny pesulla. Ja ja ja...

Ei maar. Kyllähän jokaasta väsyttää joskus, mutta siinä kohtaa rupiaa vissiin meneen vähä yli ku meinaa nukahtaa a) palaveris, b) auton ratis, c) kesken töittensä tietokoneruurun ääres ja d) lääkärin odotustilas istuskelles ja ku pelekkä käveleminenki tuntuu jo ylivoimasen rankalta suoritukselta. Niin ja ku aivotoiminta on käytännös nolla; kävin tänään käyttämäs Urhoo lekuris ihan vaan sen takia että äijä tarttee töihin todistuksen, jos on ollu pois töistä hoitamas kipiää muksua kotona ja kotomatkalla mä tajusin, että mun piti pyytää siihen lappuun poissaolon alakupäiväksi jo eilinen, mutta ny siihen tuliki ekaksi päiväksi tämä päivä, helevetti sentään. 

Niin mukavaa ku välillä onki vähä bilestää, ni pakko sanoo että onneks ens viikonlopuks ei oo mitää sen suuntasta ohojelmaa suunnitteilla! Vaikka aika usein homma meneeki niin, että ku arkiaamuusin poikia saa väen vängällä retuuttaa ylähä sängystä aamukuurelta ni viikonloppuna usein käyki niin että ainaki Sisu singahtaa tikkana lentohon sängystänsä jo kohta viiren jäläkeen... et nuku siinä sitte saatana letkeesti pitempään ku arkena... 

On tää elämä vaan välillä niin metkaa. Oon jopa puolivakavisani harkinnu opettelevani juomaan kahavia, jos se vaikka virkistääs.