Sori heti kättelys että mä taas tuuppaan ruutuun jotain typeriä kuvia ittestäni ja että jos jotaki paremman näköstä kaipaatte silimienne etehen ni olokaa hyvät, netti on maharollisuuksia täynnä. Ettikää vaikka joku fitness-rehentelyploki, voitte nähärä jopa hieman lihaksia, joita on huolellisesti reenattu kanniskelemalla kameraa ympäri kuntosalia. Mä ku en jaksa lähtiä merta eremmä kalahan, oon tyytyny räpsihin tai räpsityttähän ittestäni kuvia lähinnä koto-oloos. 

Tää on vaan mulle, ikuselle pyllerölle melekeenpä ennenkokematonta olotilaa, että mä kerranki täs elämäs tunnen olevani ensinnäki eres vähä josaki muuski kunnos ku rapa-sellases plus että viimeinki peiliin kattominen saa aikaan pääsääntösesti positiivisia ajatuksia eikä sitä ainaasta voi vittua ja hyi saatanaa. Epäälemättä moni aattelee nuota jäläkimmääsiä erelleen mut nähtyänsä, mutta jotain on varmaan naksahtanu sikäliki enempi kohorillensa ku huomaan ajattelevani, että AIVA SAMA! Mä oon tämmönen ja muut on tommosia. Ei kai siinä sen kummempaa. 

Löysin koneen uumenista eräänki kuvatuksen, joka on otettu pian Sisun syntymän jäläkeen, eli kaikki oleelliset raskauskilot (ihan niiden tavallistenki  ylikilojen lisäksi) on talles jne, ja jo pelekästään tissit paino siihen aikaan ainaki kuus kiloo, enkä tarkota että yhteensä. Oikianpuolooses kuvas on sama taistelupari noin kaks ja puoli vuotta myöhemmin. Molemmilla on tukka vähä venahtanu, mutta muunmoista kasvua ei onneksi ookkaa tapahtunu muutaku tuos pienemmäs tyypis. 

IMG_8376muok-normal.jpg IMG_0370muok-normal.jpg

Jutun kruunuksi pistän tietysti viä tuoreen kuvan joka on ah niin ajan hengen mukaasesti räpsäästy ihan itte peilin kautta. 

IMG_0718muok-normal.jpg

Mä muistan viä joskus Sisun synnyttyä miettineeni, että joo en mä tästä varmaan ikinä kauheesti tuu laihtuun, sit ostin jonku uuren retun ja olin jopa ihan olevinani tyytyväinen tilanteeseen et jes nytpä minä päätän olla sinut makkaroitteni kans enkä ota mitää laihtumispaineita. Joo-o, jos olisin pitäny tuon elämänasenteen ni paljokohan mä nyt painaasinkaa - ja pystyysinkö eres puolivakavalla naamalla väittähän, että oon tyytyväänen, mitäs "parista" liikakilosta..! 

Emmä mikää riukutikku oo enkä semmoseksi eres tuu vaikka tekisin mitä ku on vähä tämmöstä latohartia- ja hehtaaripersevikaa. Jos olisin tosissani laiha, pärjäisin varmaan hyvin siinä villitykses, minkä kuulemma jokku teinit on keksiny, et ku pistää jalat yhteen ni reisien välihin pitää silti jäärä kolo ku erestä päin kattoo (enkä tarkota ny sitä yhtä tiettyä koloo mikä yleensä ämmiltä reisien välistä löytyy paino sitte minkä verta hyvänsä!). Mulla on lantio jo sen verta leviää tekoo että jos reisis ei olsi pläskiä ni millä mä neki yhteen kunnolla pusertaisin, kun ne on kiinnittyneenä niin kauvas toisistansa :D 

Jos joku ny aattelee, että voi jeesuksen itteensä täynnä oleva (ruma) akka, ni senkus vaan, mutta siitä huolimatta tän(kää) kiriotuksen tarkotus ei oo mikää pröystääly, vaan haluan yrittää taltioira eres pienen palan tätä onnistumisen iloo, parantunutta itsetuntoo ja hyvää oloo, jos se vaikka auttaas mua joskus myöhemmin palaahan ruotuun jos ja kun tulee sellasiaki vaiheita taas etehen, ettei huvittasi nostaa puota penkistä muutaku jääkaapilla käymisen tähäre ja muutenki kaikki vituttaa. 

Jääkaapilla käymisestä tuliki mieleen, että mun keväällä alottamani, tai pikemminki jatkamani karkkilakko olis päättyny tän kuun aluus, mutta päätin ny viä jatka hyvin sujunutta lakkoo ainaki marraskuun loppuhun asti samoilla säännöillä, että kuus on yks karkkipäivä (jolloin myös sipsit jne sallitaan) ja tarvittaes pari jäätölöpäivää viä erikseen. Joulukuus mä kyllä meinaan vähä lieventää sääntöjä ku kuitenki puskee konvehtia joka nurkan takaa, ei täs ny kuitenkaa oo tarkotus ittiänsä hengiltä piinata!

Yks päivä tuos mä heitin kaapista helevettiin kuudet housut. No okei emmä niitä menehen heittäny, tosiasias mä vaan siirsin ne aktiivikäytös olevien rytkyjen loorasta vaan toiseen kaappiin orottaan, jos se päivä joskus valakenis että sais aikaseks varata jonku kirpparipöyrän ja että sieltä viä joku jopa ostaas mun vanahoja lumppuja. Kokolappuja tuijottaen suurimmat pökät oli kokoo 46 ja olihan ne ny ehkä jo aika pistääkki pois ku täs parin viimme viikon aikana oon hankkinu parit uuret housut kokoo 38 tai 40. Ihan itteeki hämmästyttää, oonkohan mä eres syntymäni hetkellä mahtunu 38-kokosiin kuteisiin :D 

Ja mainittakoot muute viä tuosta mun uuresta harrastuksesta mistä viimmeksi kiriotin, että ei olis kannattanu antaa verkkaasen taharin hämätä: tänään on meinaan ehtoota kohti tullu keskikroppa aiva saatanan kipiäksi! Aamulla viä kuvittelin, että eihän se jumppa tainnu tuntua misää, mutta oi miten vääräs olinkaa, kerranki! Ja silloonki hyvällä tavalla! Ehkä mun pötsilihakset on vaan ollu niin kauvan toimettomina ja laiskoona, että niitten kesti kokonaisen vuorokauren älytä, että hei täshän on ny suoritettu joku liikuntasuoritus, nyt siis kuuluu kipeytyä...

Mut nyt suihkuun ja maata, ni jaksaa osallistua viikonlopun vähä toisenmoisiin "urheilu"tapahtumiin. Perjantaina pitäs mennä kuoron mukana esiintyhyn ja lauvantaina meen yksiin bileisiin. Ou jea, on tää elämä välillä ihan mahtavaaki!