Kävin eileen parturis. Oon jo kauvan käyny Turus samas paikas tukkalääkärillä, ja paikka siis on Rock'n style. Ihanaa, ku on jo aikaa sitte löytäny kampaamon, mihkä menee aina mielellänsä ja joka kerta sieltä saa poistua tyytyväänen virne naamallansa! Niin ja tukkaki on tavallisesti kotomatkalla helevetisti paremman näkönen mitä s'oli parturille päin mennes ;)

Jo viimme käynnillä päätin varovaisesti koittaa semmosta vähä toispuoloosta tukkamallia ja värinä erelleen punanen tummanruskeilla raidoilla jne höystettynä. Valittu linja ku oli ihan hyväksi havaittu, joten sillä pysyttiin, mutta sitä toispuoloosuutta pistettiin vaan vähä lisää ja punasen lisäksi pistettiin päähän myös aiva mustaa. 

Yhteen valokuvahan oli vaikia saara näkyvihin molemmat puolet mun kuulasta, joten oli pakko ottaa kaks kuvaa. Tai siis oikiastihan kuvia otettiin joku viiskymmentä, ja niistä kaks kehtaa julukasta. Mut niiski mä näytän ihan joltain drag-queenilta, kattokaa ny mikä aataminomenaki mulla on tos ekas kuvas. 

 

Nothing's what it seems to be...

IMG_1165muok.jpg

...I'm a replica, I'm a replica...

IMG_1173muok.jpg

...Empty shell inside of me, 

I'm not myself, I'm a replica of me

(Sonata arctica, Replica)