Viikko takaperin kävin työhaastattelus ja nyt vaan orottelen tietoo, että pääsenkö jatkoon. Haastattelu on siis kaksosanen. Erellisen työkokemuksen pohojalta tekis mieli elätellä toiveita, et vois jotain mahkujaki olla, mutta ehkä paree ku ei sano mitää ku hehkuttamalla etukäteen yleensä parahiten pilaa kaikki. 

Justiinsa naputtelin hakemuksen yhteen muuhun paikkaan, periaattees ihan kiinnostava seki mut sanoisin, että en nyt ihan kauheesti usko, että pääsisin sinne haastateltavaks asti. Lisäks nyt on avoinna pari muuta mielenkiintosta hommaa ja huomenna aattelin soittaa ja kysellä vähä tarkemmin...

Ristus! Ei oo viä ikänä työnhakeminen tuntunu näin mukaansatempaavalta! Yleensä hakemusten nakuttelu on niin saatanan pitkäpiimästä puuhaa ja sitähän se oli tietty tänäänki mut jotenki mä oon ihan epänormaalin toiveikas, että asiat tulee viä muuttuun..!

Lopuuksi pakko viä hehkuttaa toistaki asiaa, TAAS. Kun ensin rilluttelee laivalla ja laivareissun jatkoilla huolellisesti ja hankkii itelleen pitkäkestosen krapulan, joka muuntuu räkätauriksi ja kun sen kaiken viä yhyristää työhaastatteluressiin ni johan siinä painoki tippuu mukavasti. Tänään ku lysährin aamulla vaakalle ni ilokseni sain huomata olevani tasan 15 kiloo köykäsempi mitä olin pahimmillani!

Pahoittelut suht vähäpukeisesta kuvamateriaalista, mutta toivottavasti jotain lohtua tuoo se, että kuvas ei näy naamaa eikä persettä! Mut mä en väsy ihimetteleen noitten kuvien eroo, eka on otettu reipas kaks vuotta sitte ja jäläkimmäinen tänään. Alakuperänen tavotekki oli "vain" kymmenen kilon purotus mutta jos sitä ny samalla rahalla enemmänki tippuu ni tervemenoo vaan, ei tuu ikävä! 

vertaa.jpg vertaa2.jpg

Viä ku tästä flunssasta pääsis - ni ja sais niitä töitä. Onneks ainaki tuo ensinnä toivottu toteutunee meleko varmasti lähipäivinä.