Johtuu varmaan tulevaisuuren muuttosuunnitelmista, ku ny on iskeny kauhia hävitysvimma. Melekeen tekis mieli jo ruveta pakkaileen laatikoihin vähä harvemmin käytös olevia kamoja, koriste-esineitä ja sen sellasta, vaikka täs ny voi mennä viä melekonen tovi ennenku muutto on oikeesti ajankohtasta. 

No, "hieman" ennenaikasen pakkaamisen sijaan oonki vähä ryhtyny sen suuntasiin toimenpiteisiin, millä sitä hamas tulevaisuures häämöttävää pakkaamisurakkaa maharollisesti sais helepotettua. Toisaalta en ny oo aiva varma, kuinka paljo sitä urakkaa mahtaa loppuviimmein helepottaa jos rupiaa raivaahan kaappiihin tilaa hävittämällä jotaki vanahoja kosmetiikkatuotteita, lääkkeitä taikka mausteita, mutta eikö sitä niin sanota, että pennis on milioonan alaku ja niin erelleen!

Oli ny kuinka turhaa näpertelyä tahansa siihen nähären että tota kamaa on oikeesti yks tupa ja kaks varastoo täynnänsä, ja vaikka mun mielestä on aina mukavaa ostaa tai saada kaikenmoista uutta, ni jollaki lailla myös siitä tulee hyvä fiilis ku saa jotaki käytettyä loppuhun (paitsi jos kysees on joku lempivaate) taikka sitte myytyä tai heitettyä pois tajuttuansa, että en mä tällä kyllä itte tee yhtää mitää. 

Mullahan oli tua loka-marraskuun taittees yhyres paikas kirppisloosi varattuna neljä viikkoo ja viimisen viikon jäläkeen tunsin jo olevani hiukka jopa kyllääntyny koko touhuun, mutta ny on jo suunnitteilla uus kirppisjakso, katotaan jos tuos alakutalavesta sais viä vähä lisää rompesta livautettua mailmalle! Ja mikäs täs on tuommosia suunnitelles ja aikanaan myös toteuttaes, ku ei näköjään oo pelekoo töihin pääsystä. 

Joulu tuos kans uhkaavasti lähestyy ja se yleensä tarkottaa kodin tavaramäärän (ja nykyään etenki lelujen määrän) kasvua, joten varmaan sitä suuremmalla innolla ens vuonna koitan päästä erohon vähä kaikenmoisesta kamppeesta, millekkä oon täs kaappien sisustaa vilikuilles antanu lähtötuomioita. Ens vuonna muutenki pitäs saada tätä elämää vähä uurenlaiseen järjestykseen ni helepoiten varmaan pääsee alakuun ku rupiaa enste suitsiin tätä kämpän tavarahässäkkää!