Hupsista vaan s'olis maaliskuustaki jo yli puolet veivattuna. Eipä täs oikeen ihimeempiä oo tapahtunu, ei eres nuon "hurjaa" menoo ollu ku mitä viimme kiriotukses kuvailin.

Kevät se ilimeisesti lähestyy ja komeiren kelien innottamana kaivoon polokupyöränki esille ja oon sen kans sotkotellu jonkusen kerran. Oon yhyristäny huvin ja hyöryn, iskeny pyörälenkiille repun selekähän ja noukkinu maantien ojista tyhyjiä tölökkiä. Näytän varmaan joltain hieman epätoivoselta pultsarilta, ku pakollisen santatieosuuren jäläkeen oon hiusrajaa myöte raparoiskeis ja parhaas tapaukses viä oon onnistunu pulijaahan johonaki kuraojas kenkäni märiiksi kirmailtuani jonku kuppasen kalijapurkin peräs. 

Mut ei siitä sen enempää ettei mee maine. Joskaa ei taira mun mainetta parantaa seuraavakaa fakta: mähän oon ollu kohta puoli vuotta työttömänä! Ei helevata... Mut pitkästä aikaa tuli eres pieni orastava valonpilikahrus muualtaki ku taivaalta, meinaan torstaina mä pääsen työhaastatteluun! No, pelekkä haastatteluun pääsyhän ny ei viä takaa mitää, mutta on se ny ainaki askeleen lähempänä työllistymistä ku se, ettei ikänä eres pääsis mihkää haastatteluihin. 

Viikonloppuna meinataan elää vaarallisesti ja lähäretään mukulootten sekä ystäväperheen kans laivalle! Oikeen itteeki jännittää et mitähän siitäki tulee. En tiä onko just perjantain iltalaiva ihan se parhain lapsiperheen valinta mut kokeillaan ny tän kerran ja ollaan sitte viisaampia. Ei maar, kyllä mä ainaki suhtaurun reissuun ihan positiivisella mielellä. Yllättävää sinänsä että meikäläänen suhtautuu johki positiivisesti, pitäskähän mitata kuume tai jotain... Mut siis joo, on se ihan mukava tarjota muksuille jotaki muutaki nähtävää ku kotonurkat, ja sokeri(humala)na pohjalla on mun kuukausittainen karkkipäiväni, jonka aattelin pitää lauvantaina :D 

Mut mitäs täs muuten? Eipä oikeen mitää. Kirpparihommelit rullailee, neljäs viikko alko tänään ja saa nähärä, maltanko lopettaa siihen vai antasko mennä viä yhyren viikon. Kyllä on taas jännittäviä valintoja elämä täynnä. 

Tähän ehtooseen toi lisäväriä revontulet. Netistä luin, että semmosia olis maharollista nähärä ja täytyhän sitä oikeen jalakautua hetkeksi pihalle ku sain mukulat nukkuun. Ja olin ihan hyvään aikaan liikkeellä, ku onnistuin näkehen muutamanki veheriääsen soiron taivaalla!

Semmosta huikeeta. Nyt nukkuun!