Kas vain ja jälleen kerran huomaan, että erellisestä kiriotuksesta on keriinny mennä jo liki kuukausi, vaikka tuntuu ettei siitä ny niin kauvaa oo ku jotaki kuulumisia tänne rustasin... ja just tuolla livulla ei piräkkää mitää kiirusta tulla tänne kiriottaan ku "ihan justiin äsköön mä sinne kiriotin, emmä ny taas näin äkkiä mitää ihimeellistä sinne keksi..."

Kai täs vois aina vaan sanoo et kevättä kohti mennään, kelien puolesta ainaki, vaikka toukokuu onki jo ihan ovella. Muutamat viimme päivät on ainaki taivaalta roiskinu tasaseen tahtiin niin vettä, räntää ku rakeitaki, eikä tosiaan lämpötilat päätä huimaa, ni ei voi sanoo et olis mitkää ihan täyrellisen keväiset fiilikset päällä. 

Ei täs ny muuten oo mitää ihimeellisen tähärellistä ollu, mitä ny yrjötauti rantautu meille erellisviikonloppuna alakaen Sisusta ja kun siitä oli selevitty, ni koko muu porukka örvelsi sitte maanantaista alakaen. Mut nyt mahatauti on meirän osalta onneksi tältä erää ohi, ny on vaan vähä räkätautia vuoros jäläkikasvulla. 

Muksuja käytiin nyt viikonvaihtees uittamas Ikaalisten kylypyläs mun porukoitten kans. Oma merkkipäivä lähenee uhkaavasti ja sen kunniaks on luvas vähä uutta väriä... 

...mut nyt saunahan huuhtaseen kylypylän kloorinkatkut pois ruhosta. Voi kun yhtä helepolla lähtis ruhosta myös viikonlopun aikana syömällä hankittu "uimarengaski" :D Et ei tän ihimeempiä tällä kertaa.