Viimme perjantaina heitin läppää parin työkaverin kans ja mainittin, että pitäs vähän viihteelläki käylähtää vapun aikaan ja nää sitte lupas tarkkaan syynätä, että oonko mä viä vapun jäläkeenki aiva pyörryksis et jos vaikka onki lähteny juhuliminen lapasesta. 

No ihan viä ei töis oo mun vapun jäläkistä turnauskuntoo päästy ihimetteleen eikä päästä viä huomennakaa, ku täs ny on jo monta päivää roikkunu räkä poskella - nimittäin muksuulla. Joka ehtoo oon ollu positiivisella mielellä, että eikähän täs jo huomenna olla täyres iskus mutta maanantaiehtoona Sisu kuumeili, tiistaiehtoona sen tulehtu korva ja tänehtoona oli Urhon vuoro olla kuumees. 

Eli mulla ei oo sit kuitenkaa jääny mikää vappuränni päälle, vaikka eräänlaista räkäläs hengailua tämäki toki on :)

Tänään käytiin Prismas kaupas ja aattelin piipahtaa CD-hyllyllä jos siä vaikka olis ollu erään nimeltä mainittemattoman kotimaisen, humppacovereita tehtailevan orkesterin uutukaista lättyä. No ei ollu, mutta ei ihan tyhyjin käsin tarttenu levyhyllyltä poistua. Poijat yhtäkkiä hihkasi yhteen ääneen "METALLICAAAAA!" kun näkivät hyllys suosikkinsa. Niinpä sitte kotiutimme CD:t Ride the Lightning sekä Master of Puppets. Sällit viä innoissaan esitteli löytöjänsä kassajonos jollekki vanahalle muorille, joka tietysti kohteliaasti oli olevinaan kauheen kiinnostunu poikain levyvalinnoista :D 

Aamusta jo rupes lupaavasti kurkkua kuivahan ja ääni on seksikkään kähee enkä usko että viikonlopun karaokelauleloilla olis (enää) tekemistä sen asian kans. Yritän uskotella ittelleni että oon ehkä vaan vähän huutanu naama punasena korottanu ääntäni sällien pöffäälyjen tähäre, että en mä nyt oikeesti meinannu itte sairastua... tai jos meinaanki ni tietysti tulee sellanen lasten versio mullekki että vaikka kuinka räkä lentää ja kuumetta pukkaa, ni virtaa riittää siitä huolimatta... Joo hahhah, ihan tuohon ei mun optimistisuuteni sentäs yllä, mutta toivotaan ny kumminki, etten olisi vuoteen omana justiin ku olis viikonloppuki tulos monituntisine tanhu/kuorotreeneineen. 

Ehkä viä vähä sinkkiä iltapalaksi.