Son tämäki kuu jo niin pitkälle jalostettu että juhannuski on takanapäin. Juhannus kuluki lokosasti auringosta nauttien biitsillä...

20170617_175338.jpg

...ja vitut. Torellisuures tuo kuva on porukoitten pihasta muksujen hiekkaloorasta. Ei myöskää pirä kuvitella että istuskelisin tuos joku hellemekko päällä, ihan verkkareis porsastelin, kuvaa varte vähä vaan kääräsin pultut ylähä että sain kalmankalapiat koipeni esiin. Eikä tuota koko kuvaa oo eres otettu juhannuksena. 

20170617_175127.jpg 

 

Likellä oli ettei mun osalta peruuntunu koko ryyppyjuhula ku sopivasti aatoksi pukkas flunssantynkää ja niinpä täyty doupata ittensä monenmoisilla flunssatropiilla jotta jaksoo enste saunoo ja grillata kaverin tykönä ja sieltä sitte suunnistaa Isojoen cityn ytimehen enste pikkasen terdelle istuun ja sitten tuttavan kotio pippaloihin. Sori flunssa, tuon erän hävisit. Mulla oli ihan kivaa. 

Mutta juhannuspäivänä tuli sitte turpaan flunssalta kunnolla. Ei huomannu eres mitää krapulaa ku oli muuten niin paska olla! Lisäksi sato vettä ihan helevetisti. Onneksi äiti ja isä oli keriinny aamusta ennen vesisateen alakamista ulukoiluttaa mukulat ni mun ei tarttenu potee kovin huonoo omaatuntoo ku loppupäivä meni sisällä röhönöttäes ja klopit sai pelata pelikoneillansa niin palijo ku sielu sieti. Varmaan joku Vuoden äiti -palakinto on taas tulos postis, ja jos se ei tuukkaa ni postihan senki on tietysti menny hukkaahan. Niinku ne monet muukki aiemmat vastaavat pystit... 

Tänään mä kokeilin, miltä työnteko maittaa tälleen hiukka puolikuntoosena. Aamusta olo ei flunssan suhteen ollu enää eres kovin paha, mutta sitte pakki päätti sanoo YYA-sopimuksensa irti ja kun olin saanu todeta, että tänä päivänä kaikki mitä mä vaivoon saan syötyä, tekee vaan hyvin pikasen läpikulumatkan mun ruotoni lävitte, ni kattoin parhaimmaks käväästä työterveyres ja sieltä sain sitte lähtöpassin kotio loppupäiväksi. Huomenna paremmalla tuurilla uuresta, jos pötsi yhtää rauhottuu.

Hoituri suositteli nauttihin mustikkakeittoo mutta se vähä huonosti vaikuttaa kaupan hyllystä käsin, ku mä ajatuksissani päästelin kaupan ohitte töistä tullesani. No, ehkä sitä on pää vähä jääs ku enste on flunssan ja muun vitutuksen tähäre syöny huonosti monta päivää ja sitte ku oikeen koittaas syörä, ni mikää ei pysy sisällä. Saatana. 

Joo niin tän piti olla tätä nykyä positiivinen ploki. Tän hetkisestä fiiliksestä on vähä vaikia kaivaa mitää positiivista. Aurinko ny tua pihalla sentäs välillä paistaa, mutta seki tuntuu vittuilulta silloon kun ei oo minkäämoista intoo mennä pihalle siitä nauttihin.