Tiistaina kävin Powerista hakemas viimein mun tilaamani kirkasvalolampun ja jotenki ironisesti koko loppupäivän oli sähköt poikki. Tää talavi tulla rysäytti kertalaakista ja tuli vuoden lumikiintiö kerralla maahan. Lumi oli viä märkää ja takertuvaa, niinpä puita vääntyili linijoolle ja sähkökatkokset oli riesana parina päivänä. 

No, töis mä ny oon sitte aamuusin vaharannu valokonestani. Ei ny pahoon vituta, mutta en mä tiä johtuuko se valosta vai muusta. 

Torstaina Sisulle tuli kolome kaveria kylähän juhuliin synttäriä. Mua taisi jännittää enempi ku synttärisankaria, mutta lopulta ilta meni varsin mukavasti, etenkää ku sähkökatkot ei häirinny juhulintaa. Vähä meinas tulla tippa linssiin, ku yks tyttövieras onnellisena selosti, kuinka nää on ihan parhaat synttärit! Ihanan pienistä asioosta sitä muksut iloittee, vaikkei tehty mitää sen eksoottisempaa ku leivottiin ja koristeltiin piparia ja sitte muksut sai syöttää jotaki herkkunappuloota kissoille, ja lopuksi istuttiin porukalla sohovalle ja kattottiin telekkaria karkkia ja sipsiä syören. Ei ollu edes rehtiä täytekakkua tyrkyllä. Kukaa ei tapellu eikä telonu ittiänsä. Ainoostaan mä onnistuin polttahan muutaman piparin pilalle, mutta vähin äänin nakkelin tummapaahtoset roskiin. 

Pennut muute oppi siä kuntoutusviikolla uimahan. Sisusta kuoriutu aiva maharotoon vesipeto. Niinpä mä päätin, että ku muksuulla ei mitää harrastuksia varsinaasesti oo, ni mä rupian käymähän niitten kans sillon tällön uimas. Heti meinas tulla turpaan ku lauvantaiksi suunnitelemani reissu Raision uimahalliin meni vituiks ku ko. mesta oli sattumoisin sen päivän kii. No suunnattihin sitten Turkuun Impivaaran uimahallille ja siellähän me sitte räpisteltiin :) Kellukkeita ei tarvittu kertaakaa!

Eileen ehtoolla sitte oli vaihteeksi vähän hauskanpitoo pelekästään aikusten kesken, ku oli Kiikurien pikkujoulut Turus. Oliki muute ainuat pikkujoulut, jokka omalle kohorille osuu tänä vuonna. No kyllä tuli semmonen krapulaki että ihan hyvä ettei näitä ny niin montaa oo :D Mut ilta muuten oli ratkiriemukkaan hauska ja olishan se ny aiva väärin ollukki että hommaa ittellensä jumalattoman päänsäryn aamuksi eikä eres olisi ollu yhtää kivaa. 

Maanantaina oli Kiikurien koko perheen joulujuhula muuten, ja siä kaikki ryhymät esiinty. Mä pääsin niin laulahan kuoron riveis, tanssihin oman ryhymäni mukana sekä soitteleen harmoonilla pelimannien kööris! Jos mun pitääs nuosta harrasteista valita vain yks, mä varmaan itkisin ja kuolisin, ku nuo kaikki on niin kivoja! Muutenki uusia ja uusvanhoja harrastajia on löytäny mukahan ja ilimeisesti muutama uusvanha viä on ens vuonna tulos takasi kans! Kansantanssi ja -musako muka perseestä? Itte oot :D

Kuten monehen kertahan ennenki, Facebookis tuli taas tänään vastahan vanaha kunnon viisaus: Onnellisuus on sitä, ettei vituta ihan joka päivä! Viis duunipäivää ja sitte kymmenen vapaapäivää! Palakkaki tulee ens viikolla ja viikon päästä ei tartte enää kärsiä jouluressistä, riesana on enää vaan joulukilot! Uudet ja myös aiempina jouluuna kootut.