Mä tua kesäloma-ajankohtaa arpoes mietiin, että ihan sama vaikka pitäisin kesälomani paris eri pätkäs, kunhan ny vaan saa lasten kannalta junaaltua lomakuviot parhain päin. Mutta ny ku kaksviikkonen loma rupiaa olehen historiaa ni kylä vituttaa. Eli jatkossa yritän muistaa, että ikänä en kyllä jaa lomaani tämmösiin tynkäpätkihin, mieluummin vaikka sitte 3 + 1 viikkoo jos vaan maharollista, kunhan saa eres jonkumoisen vähä pitemmän palan lomailla kerralla. Toisaalta turhan aikaasta viä pohtia mitää ens kesän lomajuttuja ku eihän täs tiä onko töitäkää.

En tiä mikähän stressireaktio täs viä sopivasti iski kesken toisen lomaviikon, oliko se ehkä työstressin purkautumista vai stressaamista siitä että kohta sinne töihin taas tarttis palata. Saattaa toki olla, että kroppa erehty luulehen, että oon johki viihteelle lähärös, ku menkat on tekemäs jotaki yllätyshyökkäystä aivan vääräs aikataulus ja sitä myöre naamaan räjähtää semmoset finnimuodostelmat että voi ristuksen helevetti. Niin ja tää perkeleen turvotus mahas, no okei oon kylä lomalla (ja jo hyvissä ajoin lomaa ennenki) syöny ku vähäjärkinen et senki puolesta olo ja ulukonäkö on ku ruttotautisella norsun perseellä.

Mut noin niinku muuten lomanpätkä oli ihan jees, juhannusviikolla tuli nähtyä Ähtärin pandat ja muutki elukat, lisäksi käytihin Powerparkis. Juhannusta vietettiin rauhallisesti porukootten mökillä ja sen jäläkeen olin ikäänku vertaistukimielessä lomalla Kannonkoskella poikain kans. Tänään raahasin finnisen lärvini sekä mukulat Maskuun ja voisko enempää olla enää sunnuntaifiilis. Hiukka helepottaa hengenaharistusta ku muistaa, että huominen on viä jäljellä ennenku koittaa seuraava työpäivä. 

Voihan se olla kivaaki olla töis justiin se kuukausi ku suurin osa muuta porukkaa lekottelee lomilla, saattaa olla että ehtii keskittyä semmosiin juttuihin paremmin mihkä ihan normipäivänä voi olla hankalaa tarttua ku ei ikänä tiä mikä muuttuja päättää aktivoitua ja millä sekunnilla. Mut toisaalta viimme aikaaset muutokset teettää extrahommaa et luultavasti voi sanoo, että se siitä kuvitelmasta, että vois olla vähä vähemmän hektistä hetken aikaa. 

Mutta ettei menisi aivan ankeisteluksi, ehkä on räävittävä tähän kiriotuksen loppuun joku positiivisempien juttujen kimppu.

* Poijat tuli mun kans Powerparkis mailmanpyörähän, vaikka enste etenki Urho vähä arpoo, että uskaltaiskahan.

* Tänä vuonna juhannuksena ei sentäs satanu räntää. Muilta osin lomasäät oli sitäki paremmat. 

* Sisu hyppeli 3 m korkusesta hyppytornista altaaseen uimahallis. Lisäksi kumpiki sälli sai kehuja uimataidoistansa, pariltaki eri aikuuselta.

* Leppoisa saunailta hyvän ystävän kans Isojoella, vähä saunajuomaa, turinointia kenenkää häirittemättä sekä Bruce Willisin tähärittämiä toimintaleffoja.

* Toinen hyvä ystävä oli käyny kattomas postit laatikosta sekä kastellu kukkia/yrittejä/paprikoita/tomaattia ja oli kiva huomata, että rehut oli saatu pirettyä ainaki viä hengis! Kirvanperkeleet vaan yrittää näännyttää paprikan ja chilipuskan, mut sinänsä ei oo mikää uus juttu että mun "vilijelykset" tuppaa menehen päin vittua, joten tää ei silleen aiheuta mulle mitää shokeeraavaa järkytystä...

* Ja vielä kerran... maanantai ei oo viä huomenna.