Niinku sananparsi sanoo, kevät keikkuen tulee. Voisko muute enää latteemmin plokikiriotusta alottaa, mutta kun se ny sattuu täsmäähän kovin hyvin. Tuos ku mun tuli taas yks vuosirengas kasahan ni oli justiinsa optimaaliset kesäkelit, vähä yli 20 astetta lämpöö sekä auringonpaistetta, mutta vapuksi perinteisesti jo jähty ja viimme päivinä on saatu puhua suorastaan takatalavesta ku taivaalta ripottaa lunta ja on muutenki kylymä ku pingviinin puos. No ei tää Turuun seurulla viä mitää, mutta äitee ku soitteli ni siä päin oli ihan reheristi monta senttiä lunta maas. Niin että onnee vaan liikenteeseen kesärenkaat alla. 

Kesärenkaista tuliki sopivasti mieleen, että pitkästä aikaa piti pistää taas yks rengas vaihtoon. Olisko reipas pari vuotta ku mun meni rengas paskaksi vissiin kolome kertaa muutaman kuukauren sisään, niin että ihimeen kauvan täs ny taas meniki. Mutta tavallaan pistin kuitenki vähä uutta vaihretta silimään siinä mieles, että tällä kertaa renkaas oli kaharesta kohtaa menny joku terävä esine lävitte :D Oon vissiin ajanu vahingos jonku fakiirin makuualustan päältä, siis se semmonen naulapeti. Vaan misähän kunnos se itte fakiiri on, jos sattu olehen samaan aikaan tirsoilla. 

Tirsoista tuli jotenki etäisesti mieleen, että vappu venähti vähä pitkäksi tänä vuonna, ku heräsin vappupäivään kovin nuutuneena, kurkku kipiänä ja kiukkuusena niinku perseeseen nuss... ammuttu karhu. Enkä siis ollu mihinää pilettämäs vappuna vaan ihan rauhallisesti muksujen kans kotoolemas. Pientä lämpöilyä, köhää ja rään vuoratusta, ni ei siinä oikein työkuntoseksi ittiänsä kokenu. Eileen oli jo olevana hiukka parempi olo ja aattelin että kurkkukipu tuntuus olevan laantumaan päin, mutta paskan vitut, tänään on ollu jopa eilistä käheempi olo. 

Käheemmästä olosta tuli huterasti mieleen, että mahtaasko mun tautini lähteenä olla viimme viikonloppunen laivareissu. Vanahan ystäväporukan (onko 4 henkee "porukka"?) kesken ollaan täs pari kolome kertaa vuodes koitettu kokoontua yhteen ryyp... pitähän hauskaa ja tällä kertaa kokoontumispaikaksi valikoitu Ruottinlaiva. Siä me ryyp... naurettiin ittemme aiva tärviölle ja tottahan semmonen ilonpito aina jollaki kostautuu, eikä muutenkaa olis eres ensimmäänen kerta ku on laivamatkan jäläkeen flunssaasena. Ennätys on muutaman vuoden takaanen 10 päivän kuume ja 2 viikon saikkari, tällä kertaa en sentäs taira nuihin lukemiin päästä. Ellei täs ny joku jäläkikuppa iske yhtäkkiä. Mä oon aika hyvä ollu keräileen mm. poskiontelotulehruksia, niinku erellä mainittujen rengasrikkojen lisäksi. 

Mistähän mun seuraavaksi tulis mielehen jotaki kiriotettavaa. Olis sitä ny kiva saada näinki laadukkaalle julukasulle viä vähä lisämittaa. No ei kai voi todeta ku että tää kevät on varmaan yhtä hullunmyllyä. Niinku talavi, syksy ja kesäki, joka vuosi. Ei täs enää ihimeellisen montaa koulupäivää oo tänä keväänä ja sitte alakaa se pallottelu, että mihinä muksut viettää minkäki viikon pitkästä kesälomastansa. Ja täs toukokuun aikana täs on jos jotaki sinkoilua hammaslekuris, toimintaterapias sekä harrastusmenois ja -kokouksis ja lisäksi työmaalla alakaa kohta hyvinki hässäkkäpitonen ajanjakso.

Koko ajan semmonen olo että edes on semmonen joku narunvetokoju jonka kaikkia naruja koittaa pitää hyppysissänsä pelijäten, että koskahan joku naru luiskahtaa kärestä taikka sitte muuten vaan unohtaa kiskasta tietystä narusta oikeella hetkellä. Muksujen aamu/iltapäiväkerhohakemukset ainaki oli jääny tekemättä ens kautta varte. Aattelin, että no ni tästä se alamäki alakaa, mitähän muuta oon unohtanu mistä ei oo mitää tietookaa. No onneksi kuitenki sai viä jäläkijunas pistää nuo mainitut hakemukset vetähän, tunne oli vähä niinku olis uppoovasta soutupaatista hypänny vuotavaan kumiveneeseen, mutta pysytään taas hetki pitempään pinnalla ennenku uidaan kaulaa myöte rapakos :D 

Ei maar. Ei täs ny jouda masenteleen ainakaa paljoo. Aika kuluu kovin äkkiä, vastahan mä tuon Kessun "muistokiriotuksen" jouruun tänne raapustelehen ja ny senki kuolemasta on jo yli kuukausi. Ja kun suuntana on kevät/kesä, niin mieliala on joka tapaukses keskivertoo korkeemmalla (tosin puhun nyt ihan omasta keskiverrosta). Sitte se on aina mukavaa kun on jotaki mitä orottaa: kesäkuus oltaas menos Legolandiin muutaman päivän kesälomamatkalle! Siitä onki ihan helevetisti aikaa ku oon ulukomairen puolelle astahtanu.