Ihan turha eres sanoo mihkä ajankohtaseen aiheeseen otsikko viittaa. Istun yksikseni kotona syrjäytymäs lauvantaiehtoon ratoksi. Oon toki tänään eläny vaarallisesti ja käyny kirpparilla sekä ruokakaupas. Ruokakaupas näytti paskapaperi olevan vähis ellei vallan loppu, samate ruisleivät, näkkärit, suurin osa lihoista ja monenmoiset ruokasäilykkeet oli kans hamstrattu vähiin päin. No onhan siinä toki selekee järki että jos meinaa siirtyä vallan ruisleipä/purkkihernarikuurille, ni kylä sitä varmaan saa paskallaki juosta yhtenänsä. 

Kirppiksellä näky olevan iso kasa jotaki vessapaperia myynnis, ei vissiin mailmanlopun hamsterit oo tajunnu mennä sieltä ettihin taikka sitte halapislaatu ei oo eres kriisitilantees tarpeeksi hyvää jos sattuu olehen oikeen kermaperse. 

Toivottavasti arvon naiset muistaa myös haalia tamppoonia ja sen sellasta, sanomalehti ny voi olla hätätapaukses käypä sontapaperin korvike mutta en ehkä lähtisi sillä korvaahan v###urättiä. Entä ootteko muistanu myös karvakavereitanne, kyllä elukatki syöö joka päivä. Vai lasketahanko karanteenin napsahtaes kisulit ja hauvelit ovesta pihalle että pyytäkää itte ruokanne, vahavimmat selevikkööt?

Sosiaalinen media pursuilee pelekkää vessapaperimeemiä niin että meinaa aivot räjähtää. Toki luonnollinen reaktio on suoltaa sitä samaa paska(paperi)a nettihin ittekki tämmösen märmätyksen muoros, sen sijaan että pistäis laitteet kiinni ja harjottelis vaikka läsnäoloo sen varalta, että pistetähän koko Suomi kiinni ja sitte pitää keksiä ylivilikkaitten mukulootten kans aijankulua kotonurkis. Mutta harijottele täs ny läsnäoloo ittes kans, ei saatana! 

Samaan aikaan ku somes ja livemailmaski irvaallaan toilettipaperin hamstraajille ni jossain näitä irvailuja nää hamstraajat lukee naama punasena ja hammasta purren, ja ottalohkos sykkii ajatus, että saattepa nähärä, melekeen toivoen että koronakuppa leviääs käsihin ni pääsis sanohon että se parhaiten nauraa joka viimmeksi nauraa. 

Harrastukset on peruutettu, työmaalla on monenmoista rajotusta ja varotointa otettu käyttöhän pikavauhtia niin että hyvä ku peräs pysyy, jännityksellä orotellaan tuleeko tarvetta pistää vaikkapa kouluja kiinni ja tietysti sehän se päräyttävin juttu olis jos itte tai vaikka omat tenavat tulis kipiäksi! Sitte ku lukee maharollisista ensioireista ni pieniki yskähdys tuntuu niin perkeleen epäilyttävältä, että onko mulla nyt SE. Kaapista löyty käsidesipottu jonka päiväys on menny kaks vuotta sitte vanahaksi, mutta ainaki se haisi niin ristuksen väkevälle että eiköhän siinä viä jotaki ytyä oo. 

Mä teen ennusteen, että sitte ku pahin härdelli on ohi ja suositukset sekä rajotukset puretaan ja palataan normielämään, ni kohta alakaa joku ituhippelöinti, että kyllä sitä vaan jäätiin henkiin vaikka lentoliikennettä ja turhaa kulutusta piti karsia, ja että kyllä tästä vaan taas niin opittiin yhyreksän hyvää ja kymmenen kaunista juttua. Tietysti myös aletaan kohta muistutteleen että itse asias semmonen pitemmän päälle ylenmääräänen desinfiointiaineitten kans lotraaminen on loppupeleis turhaa ja jopa haitallista. Ja sitte vähä pitemmän ajan päästä ihimiset heittelee roskihin vanahentuneet näkkileipänsä. 

Olinko mä ehkä vähä hapan? En mä vähättele tilannetta, koitan toimia kuten on suositeltu vaikka itse asias kaivoin just nenää, mutta ketää muuta ei ookkaa ny kotona ni ei haittaa. Mä oon vaan lopen kyllästyny paskapaperihuumoriin, koska mun mielestä sekä hamstraaminen että siitä vittuilu on jotenki ihan helevetin väsynyttä touhua ja kaikkien kannattaas mieluummin keskittyä johki olennaiseen, eikä kisaahan että kellä on messevin seleviytymisvarustelu taikka kuka nysvää vitsikkäimmän nettimeemin.