Olin josain yliopiston ruokalas. Kävelin ruokalan halaki ja yhyres nurkkapöyräs näin jonku jätkän, minkä kans mulla oli joskus muinoin ollu jotaki sutinaa. Huomasin, että seki näki mut ja se alako jutella vieruskaverilleen: "Mulla on tuosta kuvia, josa se on ihan munuaisillaan!" Tarkotti siis, että olin niis kuvis alasti :D Mua alako hävettää, ku muistin, että tää jätkä oli joskus kuvannu mua kännykällänsä.

Myöhemmin sain samaselta jätkältä tekstarin, josa oli joku nettiosoote. Tyyppi pyysi viestis mua tuleen tutustuun sen uuteen penikseen kyseisen nettilinkin kautte... Olin siinä sitte lähettämäs takasi viestiä, että haista jätkä vittu äläkä saatana ota muhun yhteyttä, mutta sitte uteliaisuus voitti ja menin kotona nettihin ja kattoon, mihkä siitä linkistä pääsi.

Linkki johti tämän jätkän kotisivuille. Sivuilla oli ensinnäki kuvia, ku jätkä oli käyny pirennyttämäs kulliansa :P Sitte sivuilla kerrottiin, kuinka tää jätkä oli jonku onnekkaan sattuman kautta päässy eroottiseksi valokuvamalliksi ja oli ny uransa huipulla. Sivuilla oli myös muitaki kuvia ku vaan kuvia jätkän vehkeestä ja ne muut kuvat oliki mun mielestä ihan hyvän näkösiä.

Sitte sivuilla oli viesti mulle: Jätkä ehdotti, että rupiaasin sen kans pitkäaikaseen seksisuhteeseen! Sitte se kerto myös, että tällä hetkellä hän oli sen verran rahoossansa, että se pystyys maksahan mulle 100 euroo joka kerta, ku tapaisin sen. Samalla se kerto myös, että tällä hetkellä hänellä meni niin lujaa, että opiskelut oli jääny taka-alalle ja sillä hetkellä se enimmäkseen vain biletti ja dokas.

Mua rupes todella sieppaahan ja olin taas lähettämäs sille viestiä, että painu helevettiin ja minä huorana sä mua oikeen pirät! Mutta sitte rupesin taas miettihin, että ku oon tosiaan itte persaukinen, ni pitäsköhän kumminki ruveta tapaahan sitä jätkää jos kerta sais aina satasen per laaki. Siinä mä sitte pyöriin sen nettivisuulla kännykkä kouras ja olin välis laittamas viestiin haistapaskaa ja välillä joo kylä mä tuun sua tapaahan enkä osannu päättää, kumman olisin lopulta teheny :P