Eikö s'oo hyvä merkki jos aika alakuvaihees lomaa on jo aiva sekasin että mikä päivä ny on? Mä palasin tänään Isojoen reissulta ja sieltä paluuseen yleensä liittyy aika voimmakas sunnuntaifiilis ja voi mikä päänsisänen riemu repeekää ku kerta toisensa jäläkeen tajuaa että vitut ny mikää sunnuntai oo vaan vasta tiistai, eikä töihinpaluu oo ajankohtasta viä monehen päivähän!

Mut tosiaan, erellisviikon tanssahtelut saatiin komiasti päätökseen ja harrastusrintamalla on lomaa tuonne johki syyskuulle asti. Kovaa tuon Europeade-tapahtuman jäläkimainingeis tanhukonkarit ennustelee, että kansantanssi on huomisen zumba ja mulla ei oo mitää sitä vastaan, jos kansantanssi olis vaikka samalla huomisen fitness. Niin että jos haluat olla trendikäs ni tervetuloo, Turun Kiikurien riveis on aina tilaa, olit sitte innostunu niin tanssista, soitannasta ku laulannasta!

Humpahtelujen jäläkeen vietinki tuos reippaan viikon poikain kans Isojoella. Kaikenmoista mukavaa tuli tehtyä, kuten noukittua marjoja ja tehtyä pieniä reissuja lähimaastoon/-kuntiin. Tuommosta hyvin tavanomaasta kesälomaalua, ja tavanomaases sääs, eli ei tarvinnu liikoja hikoilla, paitti kaverin ulukosaunas. 

Tenavien lomat on viikon päästä lusittu ku vanahee sälli alottaa koulun ja nuoree menee eskarihin. Niinpä tuleva viikko on jo tiukkaan tukittu täyteen tekemistä. Ja sitte vajaan kaharen viikon päästä on ittekki palattava taas sorvin ääreen.

Loman loppuaki enempi kumminki aharistaa kaikki nää saatanan lomakilot. Peilistä tuijottaa joku pallomainen finninaama. Tänäänki ihan olosuhteiren pakosta oli viä nautittava yks siideri, ku sattu tölökki tipahtaan laattiahan ja totta helevetis se meni pikkusen rikki. Eihän sitä ny voinu viemärihin kaataa hyvää ainetta. 

Onneks Sisu totes tänään kotimatkalla, että "äiti kyllä sinäkin olet vielä nuori". Mä kysyyn, että minkä ikänen teirän mielestä sitte on vanaha, ja poijat tuumi, että "no semmonen joka on yli viiskymmentä". Et ehkä nää finnitki kuuluu sittekki murrosikään eikä oo minkää vituiks menneen ruokavalion sivutuotteita :D Mut millä nää pullistuneet jenkkakahvat selittäis parhain päin, plaah. No, uus elämä alkanee jälleen kerran taas syksyllä taikka joulun tai uuden vuoden jäläkeen...