Vähällä sitä voi saara toisen huonolle tuulelle, kuten kävi just vähä aikaa sitte ku olin viemäs roskapussia roskikseen.

Heitin roskapussin sekajätepömpeliin ja sitte joku perkeleen martta määkäsi ärsyttävän kaikkitietäväisellä äänellä mun takaa, että "roskat pitää lajitella!" Ai jaa, ihanko tosi! No mitähän mä sitte just teinkää - heitin sekajätepussin sekajäteastiaan? Sanoin ämmälle, että kyllä mä lajittelenki ja kysyin viä, että mistä se luulee tietävänsä, mitä mun roskapussini sisältää.

Ärsyttävää tommonen, että ruvetaan mäkättään jostain asiasta ihimisille iliman syytä! Olkoonki, että se haahka vissiin luuli, että mun sekajätepussi sisälsi sen kummemmin lajittelematonta rojua, mut jos vain LUULEE ni siinä kohtaa ei tartte alakaa aukoon näsäviisasta leipäläpeensä! Kuvittelikohan se ehkä, että mä tuun roskapussin kans ulos ja alakaan siinä sitte roska kerrallaan valkkaahan, että mihkä laariin mikäki paperinpala ja pellipurkki kuuluu, jotta kaikki intomielisimmäkki kerrostalokyttääjät näkis että tässä sitä lajitellaan kuulkaa joka roska! Mä teen homman mieluummin niin ku normaalit ihimiset tekee eli lajittelen roippeet jo kotona ja vien sitte roskat oikeisiin pönttöihinsä sitä mukaa ku tuvas tulee roskapussi täyteen.

Emmä sillä, hyvän asianhan puolesta se maailmanpelastajatäti avas päänsä, mutta periaatteesta vituttaa tuommonen turha urputus. Äläkää yrittäkö opettaa isäänne naimaan, jumalauta! Tai jos muuten vaan tykkää tyhyjänaikasesta räksyttämisestä, ni hankkikaa koira, mutta äläkää tuluko mussuttaan jos ette mistää mitää tiä!