Mä taas välillä vouhotan tästä Buzzador-touhusta, jos vaikka joku innostuus tätä kautta liittyyn mukaan. Ku tuli pyyntöö, että erityisesti pariin kohderyhymään kuuluvia ihimisiä tarvittaas ens vuonna toteutettavia kampanjoita varte. Saa tietysti kaikki muutki liittyä, mutta erikoisesti tarvittas mukaan raskaana olevia taikka vanhempia, joille on syntyny/syntyy muksu 1.1.2011 - 31.12.2011 välillä ja lisäks viä kaivattas mukaan nuoria, jokka on syntyny v. 1994-1997. Jos et itte oo nuon nuori, mutta perheestä löytyy vaikka tuohon ikähaarukkaan sopivaa jäläkikasvua ni ei muutaku hihkasta, että tämmöseen tarvittas ;)

Niin ja jos ei tiä mikä ihime on Buzzador, ni se on systeemi, josa voi päästä testaahan ilimatteeksi erilaisia tuotteita tai palaveluita. Uus juttu tua on, että joihinki kampanjoihin osallistuminen ei oo aiva ilimasta, mut testattavaa asiaa pääsee koittahan halavemmalla ku mitä kaupasta ostaen maksais. Mutta halutesansa voi pistää rastin ruutuun siihen kohtaan, misä kysytään, onko kiinnostusta saada kutsuja maksullisiin kampanjoihin. Muutenhan osallistuminen ei maksa mitää, eikä toisaalta tuota mitää rahallista hyötyä, paitsi tietty niitä ilimasia tuotteita :)

Tietysti sanotaan, ettei mikää oo ilimasta, mut täs touhus ei tartte ku raportoida omat kokemukset siitä asiasta, mitä on päässy testaahan ja jos kampanja on sisältäny myös tuotteiden / näytteiren jakelua kavereille, ni niitten kokemukset ja palautteet pitää raportoira kans. Mutta homma on heleppoo ja ihan mukavaaki, ja jos tulee kampanjakutsu mikä ei kiinnosta, ni ei siihen tietenkää oo pakko osallistua eikä kieltäytyminen meinaa sitä, että tuut potkastuksi pois koko touhusta.

Mut tuolta nettisivulta (mihkä oon ny jo kaharesti laittanu linkin) kannattaa käyrä lukemas tarkemmin jos ei tästä mun mogerruksesta ota selevää...

Niin, ja minäkää en tästä uusien Buzzadorien houkuttelusta saa rahaa enkä tavaraa. Jos joku innostuu liittyhyn mun kautta mukaan, ni mä saan ainoostaan tommosia pisteitä (jaa mitä pisteitä - no katto sieltä nettisivulta!!!), ja niitten pisteiden idea on se, että mitä enempi pisteitä, sitä paremmat mahkut on tulla kutsutuksi kampanjoihin. Mut nuo pisteethän ei sitä yksin ratkase, kuka kutsutaan ja mihin, meinaan että vaikka mulla olis miljardi pistettä ni ei mua silti huolittasi mukahan mihkää teineille suunnattuun kampanjaan :D Eli se oma profiili, mikä rekisteröityes teherään, on niinku se pääjuttu ja pisteet on sitte lisäboonusta.

No ni, painukaa Buzzaileen siitä!