Kuten mä vähä ounastelinki, rupiaa vissiin miellyttävä osuus raskausajasta olehen historiaa ja tilalle hiipii liuta kaikenmoisia helevetin kremppoja, puutoksia, ruumiinosien omituista toimintaa / toimimattomuutta ja muuten vaan yleistä vittumaista oloo niin henkisesti ku fyysisestikki.

Vaihroin rautavalamisteesta toiseen viimme viikolla enkä tienny, olisko pitäny olla ilonen siitä että enää ei tarvinnu kärsiä kipiästä & löysästä mahasta, vaan lähinnä perkeleenmoisesta ummetuksesta... No mut se oli onneks vaan ohimenevää, ku eilen sain mahakivut sun muut takasi. En ny maharollisia lukijoita säästääkseni sen kummemmin viitti ruveta puimaan täs mitää sonnan koostumusta yms sen tarkemmin, mut sanotaanko näin että en tienny, et ihiminen voi yhtä aikaa kärsiä sekä ummetuksesta että p*skan löysyyrestä, plus että tietysti mahaan sattuu ja pierettää ihan vammasesti.

Tutut ystävällisesti suosittelee monenmoisia rautatuotteita mitä kannattaa seuraavaksi testata, mut mä aattelin etten pistä enää penniäkää mihkää rautamyrkkyihin, erellinenki "vatsaystävällinen" troppiki makso niin saatanasti että ei kiitos. Kohta olis vaan Masa kukkaros ja kaapit täynnä rautatroppia, mitä en saisi ikänä syötyä.

Sen sijaan ajattelin sijottaa rahani uusiin rintsikoihin. Normaalisti en käytä nukkues vaatteen vaatetta ja ajatus siitä, että tulevana imetysaikana täytyy nukkua tissiliivit päällä välttyäkseen hukkumiskuolemalta aharistaa jo valamiiksi ja ny vasta aharistaaki, ku täytyy yörintiskoitten pitämiskausi avata jo ny! On täs ny jo hyvän matkaa hinkeistä tihkunu jotain mairon tapasta töhönää, mutta viimme yönä olin pursottanu sitä nukkues oikeen tunteella. Ja perkele justiin vaihrettiin puhtaat petivaatteet! Voi ku olis olemas jotaki "tissilaastareita" et sais vaan liimata tohon tötterön nokkaan jonku lappusen eikä pitäisi verhoutua mihkää vittumaisiin vaatekappaleisiin nukkumisen ajaksi. Niin ja eihän se pelekkä vaatekappale riitä, vaan se pitää viä jollaki jeesuksen imeytysmateriaalilla vuorata!

Mut kuten tua jo aiemmin totesin, että osa nukkumiseen liittyvistä pulumista ratkee tietysti siinä, ku ei saa nukuttua. Viimme yönä kolomen mais heräsin tosiaan maitojärvestä ja menin vessaan, ettei olisi tarvinnu erillistä kusijärveeki siihen pruutata ja sen jäläkeen en saanukkaa juuri nukuttua! Paitsi tietysti just sen verran, että eherin vaipua mukavaan uneen just vähä ennen herätyskellon möökinää ja sittekkös vasta vituttiki.

Sitte ku ihimisille tilittää, että on se kans perkelettä kun ei nukuttua saa, ni ne jakaa semmosia lohoruttavia kommenttia että "se on vaan hyvää harjotusta sitä varte ku lapsi kuitenki valvottaa"! Voi jumalauta, mun elämä ei siitä muutu yhtää sen paremmaksi jos mä jo kolome kuukautta ennen lapsen syntymää nukun huonosti enkä varmaan oo lapsen synnyttyä yhtää onnellinen siitä, että oli se vaan hyvä ku tuli tätä pitkin yötä heräilyä harjoteltua.

Rami saa kiittää onneensa että se säästi tänne vuoden ihanimpaan aikaan muutaman kesälomapäivän ja pääsi karkaahan mökille, ni mä saan kotona riehua ihan rauhas. Huomenna tosin maisema vaihtuu muutamaksi päivää, ku pirän perjantain lomaa ja matkataan Isojoelle. Toivottavasti ei olisi yhtä pitkä kyrpä ottas huomenna, tai mä saan varmaan äitin kans rähinän aikaan heti ku saan uluko-oven auki ja äiti sanoo moi.