Huluvattoman tyttöjen kesken vietetyn mökkiviikonlopun jäläkeen oliki hyvä ajankohta siirtyä CellRESET-kuurille kärvistelehen nelijäksi viikkoo. Tänään oli ensimmäänen päivä ja katotaan, kuinka kiriälle tän paatuneen ahamatin pinna saaraankaa kiristettyä!

Syömisistä karsitaan hyvin vähiin mm. suola ja sokeri, ja ku sallittujen ruoka-aineitten listalla on ens alakuun lähinnä kalaa , kananmunia ja valakosta lihaa, ni sehän tietää mun kohoralla sitä, että lähiviikkoina varmaan menee aika reilusti paistettua kanaa ja keitettyjä kananmunia... kalakkunasta en piittaa ja vähä mua arveluttaa popsia kalaa iliman suolaa, joten aika suppeella valikoimalla veretään kuulkaa! Mutta vaaka näytti törpöttelyviikonlopun päälle sen verta rempseitä lukemia tänä aamuna, ni revin siitä motivaatioo tohon munien ja kanojen naposteluun. Kot kot vaan kaikille.

No, se riemukas puoli täs alakuvaihees on, että viikkoon ei tartte, tai siis ei suorastaan SAA harrastaa liikuntaa, ainakaa mitää raskasta. Lisäks ei saa syörä mitää vihanneksia jne aluuksi. Myöhemmin rehut kyllä tulee mukaan kuvioon, mutta luultavasti siinä vaihees neki on jo toivottua vaihtelua ja maistuu taivaalliselta kaiken kanan(munan) pupeltamisen jatkeeksi!

Tällaselle herkkuperseelle tämmönen tuntuu kyllä silikalta ihimisrääkkäykseltä, ku tuntuu, että ajatukset pyörii koko ajan syömisen, tai ehkä ny pikemminki syömättömyyren ympärillä ja joka puolelta tuntuu tupsahtelevan silimien eteen kaikkia houkutuksia. Vittu, ei eres purkkaa saa syörä! Sitte pitäs viä lähtiä ylihuomenna työreissulle Espooseen ja kanniskella sinne jotain kananyssykkää mukana... No, koitan saada itteni vakuuttuneeksi siitä, että pikku itsehillinnän kehittäminen on mulle kyllä oikeenki suotavaa ja että kyllä täs takuulla jotaki kesäpöhöö saadaan karistetuksi sopivasti ennen ku ruvetaan oikeen haalimahan joulukiloja! 

Mutta nyt nukkuun. Oon ollu tänään jotenki aiva kuolemanväsyny. En usko, että kuurin alotuksella on ollu osuutta asiaan, ku mua on väsyttäny ihan perkeleesti jo siitä asti ku mä silimäni aamulla aukasin.