On tää vanheneminen mielenkiintonen ilimiö: enää ei tartte juora paljo mitää tullaksensa pöhönähän (tosin ei se vaan iästä johoru vaan myös harjotuksen puutteesta) mutta krapula kyllä kestää pari päivää kännin voimakkuuresta riippumatta! On meinaan viä tänäänki ollu aika ohkanen olo, siis henkisesti, ei tosiaankaa ruumiillisesti näillä läskeillä ja pöhötyksillä!

Mutta kaikella hauskalla on aina hintansa, ja tällä(ki) kertaa se oli vanaha kunnon kestodarra. Muutenhan tyttöporukan kesken vietetys mökkiretkes oli sopivasti kaikkee: ruokaa, juomaa, naurunremakkaa, tilitysitkua, iänikuusia synnytyskertomuksia, härskejä vitsejä, saunontaa ja kaiken huipuksi yöunta, jota ei kukaa eikä mikää häirinny eikä tarttenu aamulla nousta sianpierun aikaan ylähä, ei vaikka kellokki siirrettiin tunnilla taakseppäin!

Krapulan lisäks kostoks hauskuuresta muksut on taas tautisia. Ku mä tuos erellises kiriotukses märäjin Urhon korvatulehrusta, ni tuosta kiriotuksesta seuraavana päivänä Urholla rupes nokka vuotahan ja tuli kuumetta. Viikonlopun aikana sille oli ilimestyny jotaki näppyä käsihin ja kinttuihin ja oivalsin, että jaahas, tää ei ookkaa ihan perus räkätauti vaan enterorokko! Ja tottakai se tauti oli viikonlopun kulues iskeny myös Sisulle, ja ny se valuu limaa, on kovas kuumees ja luonnollisesti heräälee noin milioona kertaa yös.

Voi enterorokko. Viä joku aika sitte en ollu tuon nimisestä taurista ikänä kuullukkaa. On se hyvä että välillä eres oppii viä jotaki uutta, ku muuten useimmiten tuntuu siltä, että aivot vaan vähitellen surkastuu pois. No eipähän enää nykyään kerkiä niitä aivoja ainakaa viinalla pilata, vaikka ainaki viimme viikonlopun perusteella voisin sanoo, että kyllä se olis mieluusampi tapa hankkiutua eroon aivosoluistansa verrattuna tähän ainaaseen neljän seinän sisällä homehtumiseen, johka on yhyristetty paskat yöunet!

Mutta pistetään ny tähän loppuun vähä jotain muutaki ku krapulajäkätystä: Sisun tänhetkinen kävelyennätys on noin neljä askelta! Et sillä kyllä riittää virtaa, vaikka onki kipiä ja väsyny! Ku voiski sanoo ittestänsä samoin :D