Pakko välis vähä ärähtää, kun tänne blogiin on tän vitun palveluntarjoajan toimesta tuupattu niin paljo mainoksia, että tuskin mun tulikivenkatkuset jäkätykset edes erottuu seasta!

Sitte mainostetaan, että "Tee blogistasi parempi", eikä maksais ku 35 euroo per vuosi ni sais nuo typerät mainokset heivattua vittuun täältä. Niin just, mäki voisin ruveta kauppaahan vaikka siivouspalaveluita. Enste pitäs vaan päästä paikan päälle sotkeen joka paikka, ja sitte ilimestyä ovenreikään naama virnees niinku taivaan lahaja ja heläyttää, että "Oi voi, onko joku pistänyt ranttaliksi? No eipä hätää, MINÄ voin siivota! Eikä maksa paljoo, viiskymppiä varvi!"

Jos tää helevetin palavelu oli ennenki ilimanen eikä siihen sisältyny tuommosta mainosten määrää, ni mikä vittu ny sitte on tullu ku käyttäjät suorastaan pakotetaan maksaan jotain suojelurahaa, että saavat pitää bloginsa sellasena kun sen kuuluu ollakki!

Täytyy varmaan pistää jotain palautetta tähän vuodatus-lafkaan, että jos ei ne mainokset pysy pois ilimatteeksi, ni voisko ne edes sijotella jotenki niin, ettei ne veisi huomioo itte asiasta, mikä mun mielestä on ainaki joskus ollu ihan tää bloggaaminen eikä mikää Myllyn Parhaan makaroonimainos.

Vois kai tietysti olla vittumainen ja siirtää kaikki kiriotukset johki toiseen palaveluhun, mutta oma vaivansa siinäki tietysti. Mut harkitten kyllä vakavasti, ku näyttää että ton mainospaskan määrä on ampassu sellaseen kasvuun, että ens viikolla varmaan ne Myllyn Parhaan makaroonit suorastaan varisee monitorista tähän näppikselle.