Ei mulla oikeestaan mitää järkevää aihetta oo tähän(kää) kiriotukseen, mutta aattelin jos pitkästä aikaa nyhyjäsis tyhyjästä jonku plokitekstin ja aattelin, että jos ihan vaan yksinkertasesti listais hajanaisia asioota, mikkä täs viimme aikoona on ilahruttanu taikka sitte vituttanu. 

Alotetahan vitutuksista ni voi kiriotuksen päättää niihin kivoihin juttuihin:

* Työsopparia jäljellä 2 kuukautta, jatkosta ei oo viä tietoo. Ja turha länkyttää, että "Kyl ne sut kohta vakinaistaa, ku oot jo sen verta pitkään ollu". Tilanne on sellanen, että se ei oo maharollista, ei ainakaa tooosi pitkään aikaan jos eres ikänä.  

* Joulu lähestyy, muuten se olis ihan jees mutta mukana tulee stressi: Lahajat pitääs keksiä, ostaa ja PAKETOIRA!!! Sitte täytyy ensimmäästä kertaa järkeillä, mitenkä klaaraa tuon koululaasen joululoman hoitokuviot, ei sitä ny yksin kotiokkaa voi jättää, nimimerkillä lomapäivät likimain käytetty tältä vuodelta... ja tää liittyy läheisesti tuohon erelliseen kohtaan, helepottas suunnittelua jos tietääs, oonko eres töis ens vuonna vai en.

* Pimeys. Pimiä aika on joka vuosi aina vaan vittumaisempaa, ihan riippumatta siitä, onko elämäs muuten meneillänsä huonoja taikka ilosia asioota. M'oon jo pari vuotta ollu ostamas kirkasvalolamppua, mutta mikähän vittu siinä on, että mä en saa sitä kannettua kaupasta kotio? Kaikkee palijo turhempaa roinaa kyllä tulee osteltua. Siitä vois melekeen laittaa oman vitutusotsikon, että jos pimiänä kaikkena aikana tulee heleposti sorruttua ns. lohtusyöpöttelyyn, ni myös lohtushoppailu meinaa joskus vähä lähtiä rasasta. 

* Jos ny ei vitutusta, ni pientä huolentynkää tuottaa myös lasten asiat, sen enempiä tähän ny asiaa avaamatta. Eskari ja koulu ny sinällään menee hyvin niinku oppimisen kannalta et sen suhteen ei oo muresta. Mutta... No sanotaanko näin, että jos sitä ittekki on vähä tämmönen orpo piru, yksinäänen ja levoton sielu liika suures mailmas ni ei liene ihime jos jäläkelääset on samaa maata. 

 

Sitte ne mukavat asiat:

* Tyttöporukan laivareissu. Takuuvarmaa (siveys)vyön alittavaa huumoria ja aamutunneille asti bilettämistä sekä katkarapuvoileipiä. 

* Uutta harrastusrintamalla: Kävin Turun Kiikurien pelimannien treeneis soittelemas harmoonia!!! Oli ihanaa! Joulupukkiin on jo otettu yhteyttä, jos vaikka oman soittopelin sais. 

* Talavirenkaat. Jos olisin kiriottanu tän tekstin viikko sitte, rengasasia olis kirjattu tuonne vituttavien puolelle otsikolla kesärenkaat. Oli loppuviikosta vähä jännää kruisailla sohojokelis Suomen Turuilla ja toreilla. 

* Pojat. Tartteekohan enempää sanoo? Osaahan nuo olla vähä väliä rasittavia pikkuperkeleitä jokka härnää toisiansa ja saa aikaan tappelun ihan mistä tahansa, mutta sitte ne toisaalta yhtäkkiä halaa toisiansa ja on niin ylimpiä ystävyksiä. Tällä hetkellä parhautta on leikkiä olokkarin sohovalla Gladiaattoreita ja automatkoilla huurattaa Antti Tuiskun cd-levyjä, joita mä oon täs noin kuukauren sisällä yleisön pyynnöstä hankkinu kolome... mut onhan se ny hienoo kuunnella ja poikien kans laulaa kurkku suorana et Peto on irti <3 Sitte viä tähän väliin yks "keskustelu" eiliseltä, ku oltiin maate menos ja minäki siinä yöpukuhuni sonnustautumas. "Äiti mä näin sun tissit!!!" repee Urho naurahan. Naurukuoroon liittyy Sisu, joka naurukohtauksensa päätteeksi totee, että "Tissit on kivoja!" Reippaita miehenalakuja selekeesti. 

* Yleinen, suht seesteinen olo. Ainaki useimmiten. Erelleen mietin elämän suuria kysymyksiä, että mikähän minusta tulee isona ja löyränkö mä työpaikan lisäksi muuten vaan paikkaani maailmasta, ryssinkö mä kaiken mihkä mä rupian ja oonko tän kaiken lisäksi ihan paska äiti, ja vaikka välillä oon varma että erellisiin kysymyksiin oikiat vastaukset on et ei yhtikäs mitää, paskanvitut ja tottahelevetis x2 ni on myös hetkiä, jolloin palapelin palat on oikein päin kii toisisansa, viis siitä että jokunen pala on ehkä ikiaijooksi hävinny imurihin taikka kissa järsiny. 

 

Hmm, meleko lupaavaa, ku hyvää mieltä tuottavien asiootten lista on eres vähä pirempi. Ainaki nyt, välihin ei tartte kummostakaa henkäystä ku tuuliviiri kääntyy ympäri :D