Eilen meillä vietettiin krapulapäivän lisäksi hurjia synttäripäiviä, kun Simppa täytti 2 vuotta. Niinki hurjaa oli, että niin Simppa ku Kessuki, omistajista ny puhumattakaa, nukku melekeen koko ikisen päivän käyren välillä vähä vain syömäs jotaki.

Ei oltu eres mitää lahajoja ostettu, Rami ny oli sitä mieltä että ku on jo valamiiks hiukka vähälahajanen katti ni mitä sille sitte lahajoja enempääkää osteleen :D Mä kyllä tarjoilin Simpalle synttäriateriaksi vähä raakaa jauhelihaa, mutta Simppa kävi sitä ainoostaan vähä nuuhkimas ja meni sitte takasi nukkuun. Kessu sentäs otti pari näykkäsyä Simpan juhula-ateriasta, mutta viä oli tänäki aamuna kuivettunu jauhelihan kökkö kissankupis.

Simppa kyllä sattu olehen eileen ihimeen huomionkipiä, ihanku se olis mukamas tienny että tänään noi ihimisorjat vois ehkä synttärien kunniaksi ollakki normaalia rapsuttelevaisempia. Kyllä Simppa saiki sitte rapsutuksia vallan maharottomasti, kun se aiva kylykeen tuppas kiinni niitä kerjäähän :)

Ja kyllähän sen sitte tiesi, millanen yö on tulos kun kissat enste nukkuu koko päivän. Aamutuimaan oli taas sellanen kolliralli kämpäs että voi jeesus. Ja taas viiren aikaan Kessu kävi parvekkeella mouruamas ja sitte juostiin pää viirentenä jalakana klasista tupahan peräkanaa, rallattiin muutama kierros olokkaris ja sitte vaihteeksi takasi kamarihin ja kauhiaa lentoo klasista parvekkeelle. Sitte välihin kuuluu muks muks ku kissat painii ja mätkähtelee nurin toistensa tuuppimana.

Tuosta aamusesta biletyksestä päätellen mä rupesinki epäileen, että oonkahan mä vahingos kertonu Simpalle väärin sen syntymäpäivän, jos se luuli että se on tänään ja on sen tähären jo aamuyöstä alakanu rettelöitteen? Kahajo elukka.

Katotaan jos viä jonaki päivänä näkyy valoo kaapelin pääs ja meilläki netti pelaa, ni voisin laittaa eilispäivänsankarista kuvani tänne.