Tulipahan tuos eileen käylährettyä vähä tuulettumas pitkän kaavan mukaan. Päivä alako sporttisesti ku lähärin kaverini ja sen 19- ja 21-vuotiaitten veljentyttöjen kans kaahiin puihin Flow parkiin. Mä en viä ennen tätä kesää eres tienny, mikä vittu on Flow park, mut nyt tiän kertoo, että se on semmonen pääasias aikusten leikkipaikka josa pääsee kiipihin erimoisia ratoja yläilimois, ku radat risteilee mettäs puulta toiselle.

Flow park oli ihan jees kokemus, ei yhtää eres hirvittäny seistä josain pikkusella tasanteella ylähällä puun rungos, enempihän se jännitti ku lasautti vaijeria pitkin ittensä puulta toiselle. Ykski lasku päätty aikamoiseen tömäykseen puun kylykeen, ku vaijeria pitki lasketelles käännyin sivuttainsa ku olis ollu paras olla sillai, että olis saanu jaloillaan suoraa punnata ittensä sille määränpäänä olevalle tasanteelle. Taisteluvammoja siis tuli nimellisesti, raapales käres ja mustelma puos.

Kolomen tunnin korkeuksis teutaroinnin päätteeksi kipastiin viereises ostoskeskukses, vein korkkarit suutarille fiksattavaksi, hajettiin Subwaysta syömistä ja Cittarista juomista sekä sitte siiryttiin kaverin kotio syömään ja saunohon. Saunaosuuren jäläkeen myös äijän sisko liitty joukkoon. Meirän piti vaan ihan äkkiä käydä saunas, laittautua valamiiksi ja painua kylille jokirantaan, mutta hups kummasti kello oli ehtiny jo kahareksaan, ennenku oltiin valamiita. No, kyllä siinä sitte viä kuitenki hyvin kerkes keskustaski rymytä, et vahinko ei sikäli ollu suuri.

Aurinko ny ei enää kasin jäläkeen hirveesti Aurajokehen sopinu, mutta ehtoo oli muuten kyllä ihanan lämmin ja keli tyynni. Hyvin tarkeni soosailla jokipaateilla - ja sitte jostain tuli se älynväläys, että nyt me lähäretäänki Marilyniin, joka siis on kaikkien teinihelevettien äiti Turuus! Ehkä se sai tämmöset vanhat harput innostuun ku joukos oli nuota nuorempiaki neitiä :D (Miehen sisko oli jo lähteny kotio, joten se missas ehtoon loppuhuipennuksen)

Varmaan siä Lynin jonos porukat ihimetteli, että onko nuo ämmät vahingos eksyny väärään jonoon ku siinä teinipaikan vieres on yks vähä vanhemmille bilettäjille suunnattu mesta. Mä olin jo etukäteen vannonu et mihkää nuorisoluolaan mä en sitte lauvantaina kyllä lähäre, mutta kuinka ollakkaa... eikä ollu ees mikää ihan huono ehtoo! Tanssittiin ja kävin pari kertaa laulamas karaokee ja loppuillasta juteltiin jonku jätkäporukan kans. Yks sälli meni suunnilleen shokkiin ku se kuuli minkä ikäsiä mä ja mun kaveri ollaan. Se arvas mun iäksi 24 (mitä vittua!!!) ja ku mä sanoin et tos luvus on se nelonen oikein ni poikaparka (joka oli 21-vuotias) häkelty sen verta että päästi suustansa, että "sähän melkeen voisit olla vaikka mun äiti" :D :D Olin vähä että älä ny saatana, menee ehkä pikkasen liiottelun puolelle!

Tää tyyppi luikki pian matkoihinsa, mutta sen jotku kaverit jäi siihen viä jumittaan. Joko ne ei ollu kuullu meirän ikäkeskusteluja taikka eivät niinkää piitannu, seura olis kyllä kelevannu ja kovin ne mua ja kaveria tanssittivatki pilikkuun asti. Näin niinku jäläkikäteen aatellen voiki olla polleeta ku luullaan kymmenen vuotta nuoremmaksi ja sitte päätyy viä ittiänsä 11 vuotta nuoremman klopin iskuyrityksen kohteeksi. Niin ja multa muute kysyttiin paperit yhteen jokilaivaan pyrkies :D

Mut jos oli ikinuori olo lauvantaina, tänään moisesta ei oo ollu tietookaa. Olin kaverin tykönä yötä ja ku siä heräiltiin ja keräiltiin ittiämme siinä puoliltapäivin, ni sain vaan huomata, kuinka joka ristuksen paikka kropas oli kipiä, pitkin ruotoo lihasjumeja siitä Flow park -rimpuilusta, puolet varpaista rakkuloilla korkkarien takia, naama kukki ku mikäki ku en ollu jaksanu pestä meikkiä yöllä pois ja sitä rataa... et olisin ainaki itte luullu ittiäni sataseitkytvuotiaaks fyysisen olon perusteella.

Nyt alkaa pää olla niin pehemiänä lihasrelaksanteista ja muutenki väsyttää, että kaipa mä könyän tästä petihin nauttiin liskodiskosta! Ja huomenna pirteyttä puhkuen töihin, kyllä sitä taas jaksaa painaa ku on viettäny hauskan ja rentouttavan päivän tyttökavereiden kans :D Ja mikä hienointa, ens lauvantaina uudestaan, tosin eri tyttöjen kans ja eri maisemis, mut kuitenki!