Olin laivalla parin lukioaikasen luokkakaverin kans. Siä laivas oli kolomikerroksinen baari, josa kaks ylintä oli jotain humppaosastoo ja ihan alimmas kerrokses oli jonkusortin heviluola. Mentiin sinne istuun ja huomasin, että suurin osa porukkaa oli siä gootti- tms tyyliin pukeutunu.

Siä alakerran baaris oli jokseenki karu meininki... Tummin pukeutuneet synkkäilmeiset nuoret oli ihan josaki aineis tai kännis. Miesten vessan oves luki "Dark room" ja sinne sai innokkaimmat mennä harrastaan seksiä. Sitte siä baaris oli semmonen meininki sallittua, että jos halus kuolla, ni sai rauhas tappaa ittensä sinne baariin ja baarin henkilökunta hoiti ruumiin polttamisen.

Istuin toisen luokkakaverini kans yhyren pöyrän ääres, kun siihen viereen tuli yks mustiin pukeutunu muija, joka kerto että haluais kuolla ja pyysi, jos tää mun luokkakaveri vois tappaa sen. Kaveri vähä empi koska pelekäs seuraamuksia, mut baarin henkilökuntaki vakuutteli että ei tästä mitää poliisijuttua tuu ja niin tää mustiin pukeutunu anto kaverille jonku aseen ja kaveri päästi tämän päiviltä. Jäin miettiin, että olikahan se muija ny harkinnu loppuun asti, se oli niin nuoriki. Ja mitä sen omaiset aattelis, ku muija ei tuukkaa laivareissulta takasi eikä kukaa tiä mitä sille on tapahtunu?

Lähärettiin pois sieltä baarista. Mietin, että miltähän ittestä tuntuis, jos olis päässy tää ihan luvan kans tappaan toisen ihimisen eikä siitä tulisi mitää rangaistusta. Kattoin myös sitä "Dark room" -ovee ja mietin, millasta olis ollu jos olis menny tuonne jonku kans häsähän. Kuljettiin herelmäpelin ohi, siinä oli pari sälliä pelaamas. Toisen naama näytti tutulta.

Kaveri kumminki jäi siihen pelikoneelle jutteleen niitten jätkien kans. Mä menin jonku nurkan taa niin ettei ne sällit nähäny mua, mut kuulin mitä ne puhu. Toinen kysy kaverilta, että oliko tuo Anne ja kaveri vastas, että oli. Siinä mä tajusin, että se tutulta näyttäny jätkä oli mun lukioaikanen jätkäkaveri! Palasin pelikoneelle ja menin moikkaahan.

Yhtäkkiä tän mun exän paikalla oliki yks yläasteaikanen luokkakaveri, joka harmitteli ku mä olin jo menny naimisiin ja kuinka hän olis aikoinaan ollu kiinnostunu musta, mut ku olin ruvennu seurusteleen jonku toisen tyypin kans.

Sitte ei oltukaa enää laivalla, vaan Isojoella mun porukoitten talos. Ja tää äskeinen jätkä oli taas mun exä ja me istuttiin mun veljen huoneen lattialla ja mun kissat kieppu sen jätkän jalois. Tiesin, ettei se tykkää kissoista, mut kumminki se rapsutteli niitä ja mua huvitti, kuinka Kessu änkes sen jalkoihin nukkuun. Eikse niin oo, et kissat hyörii aina just sen kimpus, joka vähiten kissoista tykkää? Mietin, mahtoko jätkä vaan mun mieliksi sietää kissoja.

Mun veljellä oli jotku bileet porukoitten tykönä. Siä notku muutamia Jaakon kavereita. Yhyrellä oli mukana joku chihuahua jota kissat rupes kyyttäähän! Mun mielestä se olis ollu ihan oikein mokomalle pienelle räksyttäjälle, jos kissat olis antanu sille oikeen kunnolla könihin. Kissat kumminki tympäänty koko rakkiin ja päästin ne olokkariin ja verin oven kii, että kissat sais olla siä rauhas. Olokkaris sen koiran omistaja istuskeli yksinään sohovalla ja katteli telekkaria ja mä ihimettelin, miksei se oo tuvas niinku kaikki muukki.