Jaa että mikä helevetti semmonen on? Buzzador on eräänsorttinen markkinointihommeli, misä eri firmat diilaa uutuustuotteitansa mukaan ilimottautuneille ja ko. firmojen kampanjoihin sopiville "buzzaajille". Ja näin niinku selekokielellä (sitähän tää murreki on), itte liityin tuonne yhyren kaverin kautta ja justiin vähä aikaa sitte pääsin mukaan ekan kerran kampanjaan, misä Nestleeltä tuli testattavaksi hedelmä-smoothie-juomia, jokka oli tarkotettu yli yksvuotiaille mukuloille. Kampanjaan mukaanpääsyä tietysti edesautto se, että mulla on omasta takaa potentiaalinen uutuusjuoman kuluttaja. Mä siis sain paketillisen niitä juomapurkkeja, tietyn määrän sain pitää ittelläni ja loput piti jaella tutuille, keillä oli sopivan ikääsiä mukuloota ja sitte vaan piti määräaikaan mennes lähettää tuonne Buzzador-palaveluun kaikki palaute, mitä juomatestaajilta (tai täs tapaukses tietty niitten äitiiltä) tuli.

Tästä ei hyöry mitenkää rahallisesti, ellei sitä lasketa, että saa muutaman tuotenäytteen ilimatteeksi ittellensä. Ny tuolta palavelusta pukkas sähköpostia, että mukaan kaivattas erityisesti uusia Buzzaajia, keillä olis perhees muksuja, jokka on syntyny 1.1.2010 taikka sen jäläkeen. Uusia pikkumuksuperheitä tarttetaan sen takia, kun nuo muksut hankkii kasvaa ajan mittaan suuriksi, ja ilimeisesti palavelus on suht usein kampanjoita, jotka kohoristuu justiinsa pienille muksuulle. Ja on tua siis muitaki firmoja mukana ku vaan lastenruokaputiikkia, mutta ku pyyrettiin "värväähän" uusia jäseniä ni koitetaan ny ainaki! Niin ja tottakai liittyä saa kaikki muukki vaikkei mainitun ikäsiä muksuja olisikkaa, tai mitää muksuja ensinkää!

Liittyä voi siis klikkaamalla TÄSTÄ ja sieltä löytyy siis muutenki lisää tietoo jos tää mun ylimaallisen hieno ja tarkka kuvaus ei viä tarpeeksi vakuuttanu :D Tuolta voi myös kattella, minkätyyppisiä ja minkä firmojen järkkäämiä kampanjoita tua on ollu ja ties mitä. Ei oo siis mikää pyramidihuijaushomma, niin että mukaan vaan! Tuotteitten diilaaminen kavereille tai niitten kakaroolle on ainaki hyvä syy kutsua kavereita kylähän taikka ängetä itte vieraisille, jos muuten sattuu olehen laiskaa sorttia (kuten mä) eikä millää meinaa saara persettänsä hilattua kotoo mihkää.