Harvoon sitä on saanu tai joutunu tämmöstä perjantaiehtoota viettähän. Ensin on klo 20 asti töis ja sitte vähä iltapalaa naamaan samalla ku kattoo telekkarista jotain rikossarjaa. Sen jäläkeen on ihan kypsä maate. Siiteriä tekis kyllä mieli, mutta ku ei oo yhtää tuotuna. Niin tekis mieli karkkiaki tai eres jotaki nannaa, mutta ei tää oo mitää herkkujakaa. Ihan liian tervehenkinen perjantai :D

Muutenki kyllä vähä närästi olla töis perjantai-iltana mutta työvuoron aluus jo meinas ruveta keittähän ku joku oli ruuvannu ratiosta päälle Iskelmäradion! No oli se toisaalta parempi vaihtoehto ku Radio Nova tai Radio (kuuma) Aalto... Mutta välittömästi ku aamuvuorolaaset (eli oletetut radiokanavan valkkaajat) lähti, muuttu musan laatu, tai siis siihen musaan tuli jotain laatua!

Tuosta Radio Aallosta tuli mieleen (tää on taas näitä tylsän työpäivän aikana pääs virinneitä juttuja), että voi iesus mua sitte nyppii kun keksitään jotain muka "naisten radiokanavia" ja "naisten tv-kanavia", niinku justiin se Aalto ja sitte se uus maksullinen kanava MTV3 Ava. Kas kun ei Reva.

Perkele, naistenvaivoista mä ehkä suostun "kärsiin" kun ei oo oikeen jätetty vaihtoehtojakaa, mutta mitää "naisten" ratio- tai tv-kanavia en kyllä suostu kuunteleen eli vilikaseenkaa. Naistenlehtiäki tulee luettua lähinnä josain lääkärin odotusaulas... Joku erellisen vuosituhannen puolella ilimestyny MeNaiset onki tosi kehittävää luettavaa siinä sivus ku jännää lääkärille pääsyä :P

Naistenvaivoista tuli mieleen taas, että pitääpä mainostaa yhtä asiaa, joka oleellisesti vähentää naistenvaivoihin liittyvää vitutusta! Kuukuppi on tämä ihimeellinen keksintö ja sitä mä suosittelisin kyllä joka ikiselle naiselle jolla vaan suinki puo vuotaa säännöllisesti, tai säännöllisen epäsäännöllisesti! Ei tartte kärsiä mistää hiostavista ja haisevista rätiistä eikä tartte tuskailla tunkkasten tamppoonien kans, mikkä niukempina menkkapäivinä kostoks imee mehut aivoista asti. Rahaa säästyy eikä tuu roskaa. Voiko parempaa kapinesta ollakkaa?

Tää mun jutustelu on vähä semmosta paikasta toiseen hyppäämistä, ihanku liito-oravan meneminen. Ensin se painaa puun latvahan ja sitte se yhtäkkiä loikkaa pois ja lehahtaa seuraavan puun kylykeen. Siitä se sitte pikapikaa kipittää taas ylähä kunnes taas loikkaa uuteen puuhun (sitte se liito-orkku paskantaa välis johki, mihkä meinataan rakentaa moottoritie, ni että vituiks menee seki suunnitelma).

Liito-oravasta tuli mieleen, että mä sanon liito-oravia patalapuiksi. Häräntappoase-kirjas yks muija kyseli, että jos liito-orava oikasis raajansa, ni olisko se niinku pannulappu. Siitä mä sen oon keksiny.

No ni ja taas vaihto patalappu puuta... Jutuista vois vissiin kuvitella, että ehkä tästä kämpästä sittekki löyty muutama ämpärillinen siiteriä mun ryypättäväksi, mut kyllä mä oikeesti oon ihan selevinpäin ny! Väsyny mä kyllä oon, mä voin aina käyttää sitä selityksenä, koska normaalistihan mä en tietenkää tuottaisi näin typerää tekstiä, heh heh ;)

Huomenna käyrään kattomas sitä tulevaa hääjuhulamestaa, jutellahan vähä hääsapuskoosta sun muusta. Sitte kolomen aikaan meen tuohon about tien toiselle puolen kattelehen videokoostetta meirän tanhuporukan juhulakonsertista, joka oli 8.12.2007. Sen jäläkeen sitte olis tarkotus lähtiä parin tanhukaverin kans vähä tuulettuhun. Kyllä tekee jo mieliki lähtiä taas vähä viihteelle!