Ärährin eileen Facebookis siitä, että mikä saatana siinäki on, että Sisu kyllä imiä lussuttaa vähä kaikkee minkä suuhunsa saa, kuten omaa tai jonku toisen omaa kättä, niin kovia ku pehemosia leluja ja toinen toistansa nuhujusempia riepuja, ja ku tarpeeksi on näläkä ni sehän imuroi multa meleki pairan päältä tissin kohorasta ennenku mä kerkiän kaivaa sille hinkin esiin. MUTTA, kun sille tarjoo tuttipulloo, ni miksei sillon se imuutes lähäre käyntiin yhtä ennakkoluulottomasti? Siitä jopa lähtis näläkäki, toisin kun jonku monen kertaan kuolatun, haisevan ja kissankarvoolla kyllästetyn pehemoeläimen klusaamisesta.

Niinpä tuosta ihimettelystä sai alakunsa varsinaisten tuotekehitysideoitten aalto, ku mä enste toivoin markkinoille sormen mallisia imuosia tuttipulloihin, sitte yks kaveri pohti tekevänsä reijän Ikeasta ostetun, kummituksen mallisen yölampun korvahan ja täyttävänsä lampun mairolla, mihkä toinen kaveri kerto miehensä ideasta ostaa pornokaupasta tekotissit, mihkä vois teherä reijän ja pistää takapuolelle pussihin maitoo ja sitte pukis hela hoidon päällensä ja rupeis imettään. Niin, että minkä takia ne tuttipullojen tuttiosat on semmosia mitä on? Nyt mielikuvitusta kehiin hei, niin saadaan vähä naisille liikkumavapautta perkele! Jos miehet imettäis, ni tuohon asiaan olis taatusti jo keksitty joku ratkasu!

Niin tartteeko viä erikseen mainita, että Sisu ei mitenkää merkittävästi oo kehittyny tos pulloruokailus? Sen sijaan homma tuntuu sujuvan aina vaan heikommin. Ei täs ny muuten niin saatanasti närästäisi tuo juttu, muttaku syksystä asti ollaan tua tanhuporukois harijoteltu toukokuista isoo konserttia varte, enkä mä voi siä treeneis Sisua mukanaa roudata, ni vituttaa lähtiä harijotuksiin ja jättää normaalisti suunnilleen tunnin välein tankkaava ipana iliman tissiä yli kolomeksi tunniksi, ku se ei välttämättä koko sinä aikana suostu syömähän tuttipullosta yhtää. Lähinnä se nielee (ehkä) sen, mikä sieltä pullosta tahtomatta valuu sen suuhun, eikä se oo kovin iso määrä se, vaikka koko kolomituntisen koittas sitä pulloo sille tuputtaa.

Kyllä täs ny viä justiin ja justiin uskaltaa tosiaan pariksi tunniksi häipyä johki iliman vauvaa, mikä on meleko tärkeetä lopunki järjen säilymisen kannalta, mutta ei siitä "vapauresta" pysty kunnolla nauttihin, ku kuitenki koko aika miettii, että syöököhän se ny ollenkaa vai karjuuko se kenties kurkku suorana näläkäänsä, entä onko äijä aiva helisemäs ku yrittää saara pikkuapinan syömähän ja samaan aikaan isompi apina tekee kaikki kolttoset minkä vain osaa. Niin että ei sitä sitte kuitenkaa niin sanotusti turhan päiten viitti mihkää mennä keskenänsä, vaikka ny siihen semmonen teoreettinen maharollisuus onki. Jiihaa! En ollenkaan tunne itteeni mökkihöperöksi, en tokikaa!

Mun totaalisen vitutukseen hajoomisen jollaki lailla estää se, että onneks meleki kaikki kaveritki on perheellisiä ja vähintäänki josain määrin samallai jumis omien kakaroottensa kans ku mäki. Jos kaikki vaan järkkäilis pippaloita ja juoksis shoppailureissuilla ja sitä rataa, ja mä saisin vaan kuunnella vierestä, tai itse asias saisin tietää kaikista kivoista asioista sadan vuoden viiveellä esim. Facebookin kautta ku ei kukaa jaksais kumminkaa tämmösen kotihiiren kans kommunikoira oikeesti, ni vähänkö tulisin hulluksi. Muttaku kukaa muukaa ei just ikinä koskaa tee mitää eikä pääse mihkää, ni okei, erelleen mua vituttaa, mutta enpähän oo yksin vitutukseni kans.