Pääsin tuos Buzzadorin kautta testaahan Oral B Pro Expert -hammastahanoja. Postiin tuli paketti, misä oli kahta eri laatua hammastahanaa ittelle koitettavaksi (Oral B All-Around Protection ja Oral B Hammaskiille) sekä ripakopallinen näytteitä (All-Around Protection) kaveriille jaeltaviksi. Olipa paketis viä hammasharjaki, mutta sitä mä en testannu, ku sattuu kämpästä löytyhyn Oral Been sähköhammasharja ja kun mä sitä rupesin käyttähän, totesin, että mä en enää tavallista hammasharjaa käytä, ellen ny satu olehen reissus eikä kiinnosta sähköhammasharjaa rehata mukana :D

kuva1-normal.jpg

Täs on vähä virallista tuotetietoo: 

Tuotevalikoiman neljä hammastahnaa suojaavat hampaita seuraavilla alueilla:  reikiintyminen, ienongelmat, plakki, vihlonta/herkkyys, kiilteen kuluminen, värjäytymät, hammaskivi ja pahanhajuinen hengitys. Mikään muu hammastahna ei tarjoa parempaa suojaa kaikilla kahdeksalla alueella.

Pro-Expert All-Around Protection -hammastahna antaa suullesi luotettavan monivaikutteisen suojan tinafluoridia ja polyfosfaatteja sisältävän koostumuksensa ansiosta.

Pro-Expert Hammaskiille -hammastahna sisältää polyfosfaatteja, jotka vahvistavat ja suojaavat hammaskiillettä happohyökkäyksien aiheuttamalta kulumiselta.

Pro-Expert Whitening -hammastahnan koostumus sisältää ainutlaatuisia valkaisevia ainesosia, jotka auttavat puhdistamaan hampaita ja poistamaan pinnallisia värjäytymiä harjauksen yhteydessä.

Pro-Expert Sensitive + Gentle Whitening -hammastahna lievittää nopesti ja pitkäkestoisesti hampaiden vihlontaa samalla, kun se suojaa myös hammaskiillettä kulumiselta muodostamalla happohyökkäyksiltä suojaavan kalvon.

 

Henkilökohtasesti mua olis eniten kiinnostanu testata näihin keltahampaisiin jotaki valakasevaa tuotetta, mutta koska kampanja-aika on rajallinen, ehkä siinä ajas ei olisi kukaa testaaja keriinny huomata mitää erikoista ja niinpä kaikki olis sitte kilivan väittäny, että onpa paska tuote, äläkää ostako. 

Itte enempi tykkäsin tuosta All-Around Protectionista, senhän luvataan auttavan vähä joka vaivaan: Sen pitääs estää reikiintymistä, plakin ja hammaskiven muorostumista, kiilteen kulumista sekä ienongelmia, sitte sen luvataan poistavan pinnallisia tummentumia sekä vähentävä vihilontaa, lisäks se raikastaa hengityksen. Tuollahan siis mennään melekein kuuhun! 

Ihimetystä tietysti herättää vähä se, että jos kerta yks tahana auttaa kaikkeen, ni miks tuotevalikoimas on kuitenki viä kolome muutaki tahanaa. Ehkä ne kolome muuta on vähä tehokkaampia täsmäaseita määrättyä leego-ongelmaa vastaan ja tuo yks on semmonen yleispätevä tuote, jonka pitääs auttaa pikkuusen kaikkeen. 

Emmä muuten osaa sanoo näin lyhkäsen testaamisen päälle, onko mulle ny muorostunu vähempi hammaskiviä vai ei, mutta heti ekan kokeilun jäläkeen en voinu ku ihimetellä, että voiko mun hampaat oikeesti tuntua näin sileiltä! Ei siis tuntunu röhönän röhönää misää! Osansa varmasti tekee myös sähköhammasharjan käyttö, mutta ero aiempaan perustahanaanki oli ihan selkee! Aamun harjauksen jäläkeen hampaat tuntu valehtelematta ehtooseen asti aiva puhtailta, vaikka olis sitte mitä mässyä pistelly naamaansa. 

Tuos tahanas oli lisäks maku ihan jees, tuli vähä mieleen lapsuuresta joku Super Geeli -niminen sininen hammastahana. Sain semmosta joskus hammaslääkäristä mukaan pienen pötkön ja se oli niin hyvää että mä taisin vaivihkaa syörä koko tuubillisen. 

Kyllä tuolla Hammaskiille-tahanallaki hampaistansa aika siloosen tuntuset saa, mutta siinä oli joteki vähä tympiämpi maku ja pesun jäläkeen suus on jonku aikaa vähä semmonen tunne ku olis oikeen hienoo hiekkaa syöny. Ei hampaat ny aiva narskunu sentäs, mutta vähä semmonen jauhomainen olo kuitenki on. 

Molemmista tahanoosta jää suuhun vähä omituunen jäläkimaku ja tuosta Hammaskiille-tahanasta viä enämpi. Lisäks ihan ekan kokeilun jäläkeen se kiilletahana myös sai suun paikoin vähä kihelmöimään ärsyttävästi. Olin tainnu erellispäivänä syörä vähä liika kuumaa ruokaa, minkä takia kielenkärki oli valamiiksi vähä hellänä, ni tuo tahana oli sellanen lievä versio sanonnasta "suolaa haavoihin". 

Äijä testas kans nuo kummakki ja valitteli samaa hiekkasuuren tuntua tuos Hammaskiille-tahanas. Täytyy kattoo, saisinko mä kumminki äijän käyttähän just sen tahanan (ja kaikki muukki, mitä meillä ny viä on vajaita tuubia) ni mä saisin itte nautiskella tuosta MegaSuperMonitoimikone-tahanasta, joka menee sinne missä kipu on, räjäyttää lian pois, tappaa talossa ja puutarhassa ja jota kissakin ostaisi.

Täs on ny viä vähä kuvamateriaalia, joka ei kyllä yhtää liity tuotteen testaamiseen, mutta mä käytänki mainoksis hyviksi havaittuja kikkoja, eli tungen mukaan kakaran naamataulun, ni kaikkia kiinnostaa, eikö vaan?

kuva2-normal.jpg

Mitähän kivaa tää taas on?

 

kuva3-normal.jpgJaa hammastahnaa? No kylläpä tuntuuki mukavalle hampais! 

 

kuva4-normal.jpg

Ei tämä ollukkaa kuulemma alle 12-vuotialle, heitetään vi...emäriin.

 

Semmosta tuotetestiä tällä kertaa. Ja jos kiinnostaa, että mitä tämmönen Buzzador ja siihen liittyvät tuotekampanjat oikeen on, ni TÄSTÄ voi lukasta tarkemmin ja liittyä mukaan jos siltä tuntuu!