Voi vi##u kun jaksaa tympästä... Alakais nimittäin tää kotona kökkiminen pikkuhiliaa piisaahan. Onneksi tuli eres tehtyä loman aikana niin paljo pyykkiä että niitten pesemises saa kätevästi kuluhun muutamia minuuttia, ku ensin tunkee koneen täyteen rettuja, pistää koneen käyntiin ja sitte sillä aikaa ku kone pesee, voi kerätä erelliset retut kuivumasta ja hetken päästä saa ripustaa uuret tilalle. Paha vaan ku teline on niin helekutin pieni ni ei oikeen voi pestä päiväs yhtä koneellista enempää :P

Tottahan täs vois vaikka ruveta siivoohon aikansa ratoksi! Puunais kämpän lattiasta kattoon! Ei tekisi yhtää huonoo tälle kämpälle, mutta ku siivoominen vituttaa enemmän ku siivoomata oleminen ni saa arvata kumpaako teen. Sen verran siivousta täytyy tänään sentäs harrastaa, että akvaarioon on vaihrettava vettä. Yleensä siivotaan akvaario yhtenä äijän kans mutta nymmä aattelin, että alotan ennenku se tulee töistä ja sitte säästän ainoostaan viimeset vesiletkujen kans säheltämiset äijälle.

Mikä sitte on reilua ja mikä ei, ku kotitöitä jaetahan? Pitäskö mun tällä haavaa vastata yksin kaikesta, ku en käy töis mutta äijä käy? Pitäskö mun kuluttaa yksin siivoomiseen tupla-aika ku yhyres tekemällä homma hoituus puolta nopeemmin ja muutenki näppärämmin? Muutenki mä oon sitä mieltä, että niin moni siivoo ku on sotkemaski. Ja voi helevetti ku olis töitä ni ei tarttisi tämmöstäkää paskaa jauhaa!

Mitenkä musta tuntuu että sieltä Henkilöstövuokrauksestakaa ei tasan kuulu pihahrustakaa ny ku olisin kyllä valamis vaikka päälläni seisoon muutaman pennin tähäre? Kai ne leimas mut jo laiskaksi paskaksi eikä tarjoo mulle enää mitää ku ne sieltä soitteli kohta sen leikkauksen jäläkeen enkä mä sillon voinu vastaanottaa hommia.

Äijänki työmaalla on menos yt-neuvottelut. Maharollisesti lomautusta pukkaa. Rami lupas olla vapaaehtonen lomautettava täs keväällä ja huomenna kai selekiää, mitenkä homma etenee... Jos Ramille napsahtaa lomautus, ni mennään varmaan Isojoelle porukoitten kotiorjiksi! Ei paskempi vaihtoehto sekää. Säästääs siinä sen verta ettei ainakaa menis rahaa ruokahan :P Mutta ennenku mä kovin hehkutan (vai teinkö mä sen jo?) ni paree orottaa sitä huomista ensin. Kummasti tuntuu suunnitelmat menevät aina paremmin perseelleen mitä enemmän ylipäänsä suunnittelee. Myös etukäteen intoilu jostaki asiasta kasvattaa torennäkösyyttä, jolla kyseinen asia menee päin honkia.

Justiinsa postiluukku klapahti muttei näkyny lottovoittoo postin seas. Ei tullu ku Yves Roskiksen kuori, mitä ei uskalla avaamatta heittää suoraa lehtiroskiin. Nytki siä kuores oli joku helevetin metalliklipsi, ei kai semmosta ny voi paperinkeräykseen tunkia? Suututtaa muutenki koko pulju. Sieltä tulee vähä väliä postia "uskolliselle asiakkaalle" vaikken oo vuosiin tilannu sieltä mitää!

Jaaha pyykkimasiina rauhottu ja seuraavana olis sitte jännittävää pyykin ripustusta!  Tämän jäläkeen Anne suorittaa henkeäsalpaavan operaation ja lämmittää eilistä nakkisoppaa! Eikä siinä vielä kaikki, vaan Anne myös syö sitä henkensä uhalla! Joo... tylsä päivä, tylsät jutut. Voi ku  olis aprillipilaa koko päivä .