Meillä on kissat järiestäny asiansa verrattain hyvin. Niillä on ykkösasunto Turun keskustas, kakkosasunto Turun laitamilla ja sitte toinen kakkosasunto maaseurulla, Isojoella :D Ja jokaases kämpäs on innokas palaveluskunta kissojen toiveita, tai ainaki ruokakuppia täyttämäs.

Juhannus on ollu vaan semmonen juhula, että kissojen palaveliat lähtee kaikki remuahan johki ja niinpä kissat on sijootettu kissahoitolahan juhannuksen aijaksi. Eileen justiin vietiin meirän kollit kissahoitola Kattilaan ja pois hajetaan sunnuntaina.

Kaks vuotta sitte ei Simppaa viä ollukkaa, mutta Kessu oli ja se vietti sen juhannuksen yhyres eri hoitolas, semmoses misä oli kullekki kissalle oma koppero. Tua Kattilas on semmonen vähä isompi rakennus ulukoaitauksineen jaettu pienempihin osihin ja kussaki osas majaalee usiampi kissa, eli Kessu ja Simppa saa jakaa juhannuslukaalinsa vissiin kolomen muun katin kans. Eileen Kessu säntäs heti varovaasesti, mutta äärettömän uteliaana nuuskihin paikkoja ja jopa toisten kissojen naamoja, kun taas Simppa viiletti melekeen maata myöre piilohon.

En sitte tierä onko tuommonen kissojen yhteismajootus kovinki ressaavaa kissojen kannalta, mutta eipä sitä lystiä kestä ku reilu 4 päivää ja kotona ne taas rauhottuu. Enempi olisin huolisani siitä ettei siä ny kukaa katti ottaasi juhannuksen kunniaks rähinäviinaa ja alakaasi lyömään toisia turpiin. Mutta kai se hoitolantäti sitte erotuomaroi jos siä alakaa nujakoonti. Viimme vuonna meirän kissat ainaki seleviyty ihan hienosti ja kohta kotio paluun jäläkeen oltiin ku ei oltaasi misää Kattilas oltukaa!

Viimme viikonlopun kissat vietti tua "Turun mummolas". Sekös oli äitille kauhia pettymys, ku mä sanoon että tällä kertaa ei oteta kissoja Isojoelle mukahan :D Täytyy ny Raminki porukootten välillä saara "lapsenlapsia" hoitoon... No, suunnittelin kyllä vieväni kissat seuraavan saran vuoren ajan meirän porukoolle hoirettavaksi ku karva-apinat oli pistäny yhyren limoviikunan ruukkuineen päivineen pillun päreiksi viimme viikonloppuna. Vaikka kissat ny yleensä tykkääki kiipeillä puis ja sen semmosis, ni olin vissiin unohtanu mainita meirän kissoolle, että sen puun olis oltava kumminki vähä mustikanvarpua suurempi ennenku sinne ruvetaan änkeehen.