On tää elämä niin raskasta ku on valinnu tämmösen esiintyvän taiteilian uran. Usiampi ehtoo on täytyny uhurata tanssille, eikä ookkaa ihan jokaasta arki-iltaa saanu pötköttää sohovalla. Välihin on oikeen tullu raajat kipiäksi ku on niin perkeleesti jenkattu ja välihin on niin hermot kiriällä että korvis soi.

Huomenna on koko tanhurevohkan, eli Turun Kiikurien konsertti ja sitä tulee vahtaahan yks Sigyn-salillinen porukkaa, seas muun muas porukat ja mamma ja pappa. Niin ja Rami tietenki, sehän ny ei jäis kansantanssiesityksestä pois mistää hinnasta :D

Tää konsertin välitön läheisyys tarkottaa sitä, että jo tänä ehtoona pitää alakaa kauhia häslinki, jotta olis huomenna kaikki valamiina: pitää silittää pukuja, pitää käyrä anoppilas ja pitää hakia kaupasta siideriä... Jaa et miten anoppilakäynti ja alakoholijuomat liittyy konserttivalamisteluihin? No ensinnäki, porukat ja isovanhemmat on lauvantaina yötä meirän kämpillä, ni mun ja Ramin täytyy mennä pois tieltä ja ollaan yö anoppilas, ja mähän tartten avaammen että pääsen sinne sitte yöllä. Miten niin yöllä?? No siten niin, että konsertin jäläkeen meirän tanssiryhymällä on saunatilat varattuna ja mennään sinne rentoutuun konsertin päälle, ja tämä selittää samalla sen siiderin tarpeenki ;)

Että semmosta jännittävää luvas! Ei kyllä viä vaan jännitä, mut ehkä huomenna...