Eikös se niin mee että jos ei muusta keksi puhuttavaa ni aina voi puhua vaikka säästä! Turkuun saatiin talaven ensimmääset (ja tiä vaikka olis viimmeset) lumet keskiviikon ja torstain välimaastos ja tänään täs ehtoosti on oikeen pyryttäny. Mielenkiintosta kattoo huomenaamuna klasista että paljoko lunta on tullu lisää.

Viimme talavena tää ei juuri lumella juhulittu, oli kyllä niin musta talavi ettei ikänä. Kunpa ny tällä kertaa lumi pysyys vähä paremmin maas. No keskiviikoks on jo luvattu vesikeliä, et sitä rataa. Mun mielestä ihanteellinen talavikeli on semmonen, et satais kymmenkunta senttiä lunta maahan heti marraskuun aluus, sitte menis viitisen astetta pakkaselle ja aurinko vois pilikahrella. Ja sitä samaa sitte tuonne helemikuun loppuun ;) Mut Helevetti taitaa jäätyä ennenku tulis tuommosta talavia, tai että menis eres vähä sinne päin. Ai niin mutta Helevetti tais jäätyä jo sillon ku Suomi Euroviisut voitti...

Onhan tuommosta kunnon lumimyräkkää mukava pällistellä ikkunasta, sitä on niin hullu että suorastaan nauttii jos sattuu kohoralle oikeen kauhia keli, tietenki niin kauvan kun itte saa pysyä sisätilois. Kai siinä on sama idea ku siinä, et jos tapahtuu joku onnettomuus ni eikähän sinne tuppaa porukkaa viereen vahtaahan et ei puutu muuta koju mistä sais yleisö ostaa makkaraa ja kaljaa. Äärimmäiset ilimiöt kiehtoo, kunhan vain se oma perse on turvas.

Äärimmäisiin ilimiöihin kun päästiin, ni samaan syssyyn saaki sopivasti ujutettua mun lauvantai-illan menot, olin nimittäin meirän tanhuporukan pikkujouluis :D Aattelin vaan meinaan kun tuota kansantanssia varmaan piretään melekosena extreme-lajina, jota ei harrasta muuta aivan yltiöhullut. Mun kohoralla se toki pitää paikkansa, mutta kyllä siä muuten on ihan keskimäärin normaaleja ihimisiä mukana :D Ainaki mulla oli eileen ihan hauskaa niitten seuras.

Eilisen hauska on tän päivän paska, eli krapulanhan siitä saa ku lähtee bilettään. No joo, ei tänään oo ollu juuri muuta väsy ja semmonen suolasennäläkä, minkä tainnutukseen olis tarttenu kunnon pitsaa, mut tyyryttiin köyhän miehen versioon ja tehtiin lämpösiä leipiä. Ei ollenkaa pöllömpi vaihtoehto sekää, suorituksen täyrellisyyttä pilas hiukan vaan se että leivät pääsi vähä kärvähtään.

Oli minkälaatunen kanuuna tahansa, ni sitä aina toivois että olis maharollisimman tympiä ilima krapulapäivänä. Se jotenki olis sitte balanssis oman olon kans eikä alakaisi ainakaa vituttaa, että onpas hieno keli mutta harmi ettei jaksa lähtiä nauttihin siitä. Tän päivän sää on kyllä ollu jopa omaa oloo pahempi, et sen suhteen ei oo valittamista. Nuo kirotut sipsit olis kyllä voinu jättää kauppahan. Tai emmä niitä itte ostanukkaa vaan Rami, mut minäkö vaan kattelisin vieres ku toinen lappaa naksuja naamariin?

Jos sitä huomenna kovasti tsemppais ja kävis vähä ulukona nauttimas tuosta katoavasta valakosesta luonnonvarasta. Kävis vaikka ostamas uuret talavikengät, mistä oon täs jo hetken haaveillu. Ny ku sain ittelleni säärystimet tehtyä ni ne suorastaan vaatii tietynmoisia kenkiä kaveriksensa! Ja shoppailu on ehkä maailman paras tekosyy saara tää sipsipitsan pöhöttämä ruho eres hiukan liikkeelle.