Viikko etenki jotenki ihimeen tahamiasti viikonloppua kohore. Tai kyllä päivät tavallaan hujahti menehen nopiaa, ku meleki joka ehtoo oli kohta töiren päälle jotaki menoo niin että hyvä ku kerkis kotona kääntyhyn, mut jotenki vaan tuntu siltä että kaikesta tohinasta huolimata ei oikeen mistää tullu valamista. Ja tottakai, heti ku viikonloppu koitti ni eipä aikaakaa ku oltiinki taas pyhäehtoos ja huomenna pitäs taas painaa takasi töihin.

Viikonloppuun sisälty oikeestaan harvinaisen monipuolista ohojelmaa. Ensinnäki perjantaina vietettiin iltaa likkaporukalla. Ehtoo alako hohtokeilauksella ja se oliki elämäni toinen kerta ku otin kontaktia keilapalloon, jos ei mitää Nintendo Wii -virtuaalikeilailua lasketa :D Maailmankuva avartu kertaheitolla vaikka kuinka paljo, ku oivalsin että keilaamises käytettävät pallot ei kaikki oo samanmoisia. On eripainosia palloja ja niis on myös erikokosia reikiä sormia varte. Tiä oliko mulla pallovalinta jotenki pieles ku meni se keilaaminen ittessään päin vittua... no pääasia et oli kivaa!

Seuraavaksi harrastettin mun lempilajia, eli herkkujen syömistä. Samalla harrasteltiin myös kulttuuria, nimittäin juomakulttuuria. Tai no kuka harrasti kuka ei, ku kymmenen hengen porukasta 4 oli raskaana ja meleki saman verran oli kuskina tai muuten vaan selevinpäin. Sitte paikalle saapu tuote-esittelijä, mut kyse ei ollu mistää Kipporvare-kutsuista, vaan kyseinen naikkonen esitteli meille tavaroita, joita hyörynnetään mieluummin makuuhuonees ku köökis: www.hurveli.com

Kekkereitten päälle suunnistin yhyren kaverin kans baariin ja sieltä mä bongasin ittelleni miehen, nimittäin tuon armaan aviomiehen. Kauvaa en kumminkaa jaksanu harrastaa baaritiskillä notkumista, ku järki ennen simahtamistansa kerkis viä ilimottaa, että ny olis Annen aika mennä kotio nukkuhun :P

Lauvantaina piti vähä keräillä virtaa lapasiin, ennenku jakso ehtoolla kiiruhtaa Dewi ry:n porukan kans sumpliin yhyristyksen tulevia koukeroita. Meikä on tällä hetkellä tyrkyllä Dewin hallituksen sihteeriksi :)

Tämä päivä uhkas mennä vallan sohovalla makoiluksi, mutta päätettiin tihkusateenki uhalla käyrä vähä ulukoilemas. Enste piti kävästä vaan vähä kävelyllä, mutta sitte keksittiin, että koitetaanpa samalla muuan uutta harrastusta, jota pari kaveria tuos vähä aikaa takaperin meille mainosti - nimittäin geokätköilyä! Oli mukavaa mennä pihalle hortoileen ku oli selevä päämäärä, eli löytää maastoon kätketty "aarre". Etenki näin talavella ei oikeen meinaa irrota motivaatioo lähtiä tuonne kylymähän loskapaskaan möyriin, ni ehkä tota jemmapiilojen mettästystä voi käyttää hyvänä tekosyynä ulukoilulle!

Että semmosia harrastuksia on mahtunu tähän viikonvaihteeseen. Huomenna ja tiistaina on taas uuret kuviot, meinaan tanssikuviot. Meirän tanhuryhymällä on konsertti kolomen viikon päästä ja sillon pitäs vähä osata tanssiakki. Keskiviikkona pääsen harrastaan matkailua ku täytyy lähtiä Helsinkiin töiren puolesta. Samana iltana olis taas kissaporukka Dewin kokous. Torstaiehtoon varmaan viettää mieluusti välillä kotona ja sitte ollaanki jo viikonlopus taas. Ja ku hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, ni järkeiltiin jo että käyrään viikonloppuna tonkimas lisää geopiiloja ja eherotin Ramille myös yöpöllöilyä, eli että mentäs ehtoomyöhällä bongaileen pöllöjä jostaki mettästä. Ja kyllä, tarkotan siis ihan niitä lintuja enkä mitää kajahtaneita ihimisiä - niitten bongaamiseksi ei tartte lähtiä mettään asti.

No, jos vaikka tää netis asuminen piisais tältä ehtoolta (harrastus seki). Voisin nyhyrätä hetken jonku käsityön paris ennenku meen nukkuun. On se kumma ku välillä keksiis niin paljo kivaa tekemistä ettei millää aika piisaa kaikkehen!