Täs on näköjään menny taas pari kuukautta erellisestä kiriotuksesta. Tietty vähä plokin pitämistä vaikeuttaa se jos menee läppäri paskaksi. On mulla kyl uus kone ollu vissiin jo viikon päivät mutta tänään vasta sain ekan kerran aikaseksi vähä kattoo mitä tää kones on syöny. Ja kun mä tätä ny aloon kiriottaan ni voi toreta koneen syönehen paskaa :D

Mitäkähän täs ny olis välis tapahtunu, jos pikkasen kattoo taakse päin... Ainaki Turun Kiikurien onnistunu konsertti tuos meni helemikuun aluus, ja samaasena viikonloppuna vanhempi sälli täytti jo yhyreksän. Hiihtolomalla kävin muksujen kans väläyttelemäs liikennevalavontakameraa matkalla Heurekaan ja sitte sen jäläkeen loppuloma meni Isojoella porukootten tykönä, ja sieltä käsin käytihin Vaasas Tropiclandias plutaamas. Tunnelmaa ehkä aavistuksen latisti se tieto, että joku oli paskonu altaaseen ja uimareitten käskettiin poistua pääaltaasta, mutta onneks oltiin muutenki justiin lähärös pois uimasta. 

Muuten täs onki sitte raahustettu kevättä kohoren hitaasti mutta ilimeisen varmasti, kerta kukkapenkistä jo puskee esiin jotaki kukanvartta ja muuttolintujaki on tullu bongattua jokusia. Keksin mä uuren harrastuksenki ittelleni ku rupesin kaverin yllytyksestä pelaahan Pokemon Go -peliä. Ihan tuli uurenlaista mielenkiintoo lähtiä kävelylenkeille, ku koko helevetin talavi on ollu vaan yhtä kotona makaamista ja pimeyrestä kärsimistä. En olis helepolla uskonu, että lähären pihalle koohottaan joittenki virtuaaliörkkyjen peräs, vitut veisaten pimiästä ja vesisateesta! No, ku on tämmönen hurahtajan luonne ni minkäs teet. Jos siinä kylykiääsenä saa vähä ruhoo liikkeelle ni ei kai se aiva pahasta voi olla. Eipähän ainakaa tuu juostua kirpputoreilla monta kertaa viikos ostelemas kaikkee paskaa. 

Ja kun ny harrasteista tuli puhet ni eileen osallistuin kansanmusajameihin Turus Bar Bryggas. Olin siis itte mukana soittamas harmoonilla! Silleen kun melekeen viis tuntia putkeen istut erittäin epäergonoomisesti polokemas soittimen palakeita ni jumalauta että on omituiset lihakset jumis seuraavana päivänä. Mut muuten siis ehtoo oli ihan mielipuolisen hieno kokemus, kun yöllä pääsin kotio ni olin niin fiiliksis ja ylikierroksilla, ettei uni meinannu tulla silimään. Aamulla oliki sitte ihan järkyttävän krapulainen olo, mutta hassua vaan etten ollu ottanu ku yhyren siiderin koko erellisehtoona... Joku tähän vois leukaalla, että se olo tuli ehkä siitä musiikista. No tuli mistä tuli, välillä sitä vaan huomaa tulleensa krapulaan kansanmusaharrastuksen tiimoilta eikä siihen näköjään aina tartte eres viinaa, mutta yleensä on kyllä hauskaaki ollu! Yhä vaan soi eileen soitellut kappaleet pääs. Ja toistan, kun on tämmönen hurahtajan luonne ni minkäs teet...

Siivoushurahruski meinas iskee tänään, tai pikemminki iski epätoivo että voi vittu kuinka paskanen tää kämppä taas on, mutta se mielenhäiriö meni ohi ennenku ehti kunnolla alakaakkaa. Petivaatteet sain vaihrettua ja vähä muksujen kans keräältyä leluja, kirjoja ja muita romppeita pois pöyriltä ja laattioilta retajamasta, mutta siinä kohtaa ku olis pitäny tarttua pölynimuriin ni siivousvimma oliki kuoleentunu. Lapset sain osallistuun tosi innokkaasti siivoiluun ja ruuan tekoon avuksi ku lupasin palakkioksi vähä ylimääräästä peliaikaa. Olispa ittelläki joku motivaattori, joka lupaalis kuut ja tähäret taivaalta siitä hyvää jos kerranki siivoisin oikeen kunnolla. Vaikka kevään tulo muuten onki mahtavaa aikaa ni ristus että syöö naista nähärä kevääses valonkajos kaikki pöly ikkunalasien paskasuus, ja sitte taas kokee aharistusta ku tietää että tarttis teherä jotaki.

No, jos mä koitan elämäs teherä ja löytää asioita mistä nautin ni siivoominen nyt ei valitettavasti kuulu sellasiin. Toki välillä pakolliset pahat on hoirettava, mutta siitä puolesta saa vaikkapa töis ihan tarpeeksensa ni jotenki sitä sitte tahtoos ottaa vapaa-ajallansa letkeemmin. 

Tänään tätä letkeyttä on toteutettu jahtaamalla Pokemoneja tuntikausia kauniis sääs, ja ny oon nostanu jalaat sohovapöyrälle, vieres on höyryävä kuppi inkivääriteetä ja muutama keksi. Telekkarista tulee visailuohojelmia ja muksut lukee lehtiä ja rakentelee puupalikoilla. Tämmöset rauhalliset, rennot hetket on niin parhaita! Ku välillä on semmonen häsä joka puolelle ettei tiä kuinka päin olis.