Ristus etton taas menny aikaa erellisestä kiriotuksesta. Täs välis on kevät keriinny keikutteleen jo aika pitkälle. Mitä keliihin tulee ni täs on nähty niin lumi- ja vesisatehia, vähä aurinkooki ja viimme yönä jopa lyhyesti ukkosti! Ja ku mä jotenki oon niin tykästyny näihin säätänällisiin vertauskuvihin ni fiilikset on kans heilahrellu vastaavalla lailla ku kelikki.

Jotenki pää lyöö aiva tyhyjää, mikä sinänsä ny ei oo mikää uutinen, mut koitetaan ny raapia jotain hajanaasia juttuja kasahan sen verta, että tää eres etääsesti muistuttas plokikiriotusta :D

Pääsiääsenä oltihin, misäs muualla ku Isojoella. Aika perus, kiepahrus Isojoen yös paikallises ravintelis ja kaverien sekä sukulaasten kans kahavituttelua. 

Toisella kissalla torettiin munuaisten vajaatoiminta. Samalla katilla, jolla on syränvikaki. No, jäi kai sille viä muutama toimivaki sisäelin. Kukkaro itkee ja huutaa sisältöönsä syntynyttä lovee mutta näillä mennään. Kessu kumminki ottaa lääkkeensä aika siivosti ja erikoisruokaki kelepaa, tosin niin se kelepaa tuolle terveellekki kissalle vähä liikaki hyvin, jolla muut sisäelimet lienee OK paitsi aivot :D

Työmaalla ehkä pahin yt-lamaannus on omalta osalta helepottanu vaikka tilanne ny sikäli ei oo yhtää sen herkullisempi, työtä luvas vuoden loppuun mut sen jäläkeen on vaan iso kysymysmerkki. Yhtä muuta paikkaa tuos hain, olis ollu aika sopiva kokemuski kyseiseen hommaan ja menin jo kuvitteleen, että kylä täs ny pääsee ainaki haastateltavaksi mut ehei... Leuka rintaan vaan ja seuraavia pettymyksiä kohti. Ressaavia aikoja eletään, mut täytyy vaan jotenki koittaa painaa eteenpäin. Mut kuten täs ny tän kiriottelunki kans saa huomata, kuukaudet kuluu äkkiä. 

Harrastusrintamalla oli tuos säpinää, ku kuorolla ja pelimanniilla oli viimme pyhänä keikka, joka oli tosi onnistunu ja saatiin paljo kehuja. Maanantaina lapsiryhymät esiintyy yhyrellä vanhainkodilla, mä osallistun tapahtumaan soittajien rivistös. 

Kevään kunniaksi näin kuitenkin sitruunaperhosen ennenku näin suruvaippaa. Väitetään sen tietävän hyvää kuluvalle vuodelle. Kevään kunniaksi pääsin myös yks päivä kokemahan jotain mulle ittelle uutta, nimittäin pääsin moottoripyöräajelulle! Se oli aika mahtavaa. 

Ja mikäpä keventäis tunnelmaa yhtä hyvin muutaku pikku alapäähuumori? Toinen lapsista haaveili tuos kerran pääsevänsä telekkariin näyttähän persettä ja toinen tuumaili, että miehen perserako näyttää samalta ku naisten kikkelit. Jaa mikkä ihimeen naisten kikkelit? No ku kyseisen lapsukaisen käsitys on se, että kaikilla ihmisillä on kikkeli, mut miehillä ja naisilla se vaan on erimoinen. 

Ens viikko on aika rikkonaanen ku on helevetisti kaikenmoista hyppäämistä. On kaverin jeesaamista ja tuo Kiikurien keikka, muksujen lääkäri/hammaslääkärikäyntiä, palaveria eskarissa ja pitääs ostoksillaki kävästä, ku muun muaas nykynen käsilaukku alakaa olla aiva pillun päreinä. Mä en ymmärrä mikä helevetti siinä on että mä oon viimme aikoona saanu useemmanki vetoketjun paskaksi? Talavella piti korjauttaa yksistä lähes uusista kengistä vetskari, repun vetskari on reistannu jo kauvan ja nyt präkää tuo käsveskan vetoketju ja tänään pisti kukkaronki vetoketju hanttihin, eikä sitä kolikkolaaria kyllä millää ainakaa liika täytehen oltu tuupattu. Ehkä mä vaan oon niin VETOVOIMANEN et vetskarit pärähtää kilipaa. Haha ja vittu vitsikäski viä.

Mut perjantaina koittaa taas se päivä ku tulee uus lukema kierroslukumittarihin ja siitä ilosta meen ihanan ystäväni kans mökkeileen. Aiotaan vetää kunnon perseet maailmanparannussessiot ja torennäkösesti käyrään taas läpi kaikkien maharollisten tunteitten kirjo, synnytyskokemuksia unohtamatta :D Sunnuntaina samaisen ystävän kans suunnataan sit pirtsakoina ja freeseinä eräänlaiselle meikki/hyvinvointikurssille! Luulen että valamiiks aharistava sekameteliviikko ansaitsee just tollasen rentouttavan hupihömppäviikonlopun.