Viikonloppu tuli jotenki ihan huomaamatta, täs ku on ny muutama päivä ollu muutenki niin samanmoisia ettei oikeen tiä mikä päivä kulloonki on. Mut havahruttiin eileen vähä Ramin kans miettiin, että pitääskö oikeen jotaki teheräkki ku kerta lauvantai-ilta oli tulon päällä.

Mä kyllä mietiin, että jos pysyys vaan kotona, kävis saunas ja siemasis muutaman siiderin, vaikka kaveriki oli kyselly vähä että jos oltaas vaikka tulos kylähän. Saunan ja parin siiderin jäläkeen soittelin tälle kaverille ja päätettiin sitte kumminki lähtiä kylille. Pähkäältiin siinä Ramin kans, että mentäs vaan kaverien työ istuskeleen eikä mentäsi paikalliseen juottolaan, taikka jos mentäski ni korkeintaan vaan piipahtaan.

No niin siinä sitte kumminki kävi, että huolellisesta suunnittelusta huolimatta mentiin sinne paikalliseen ja tottakai me oltiin siä tappiin asti! Yleensä sitä voi sanoo, et "oma syy, oma vika - kuka käski olla sika?" mut tällä kertaa mä vieritän syyn tapahtuneesta kaverin tekemälle kotiviinille, mitä mä pääsin siemaileen lauvantaina ennen baariin könyämistä. Se meinaan meni päähän ku metrinen halako ja sitte siitä tuli viä niin kammottava krapula että olon palautuminen siedettävälle tasolle kesti puoli päivää ja normaalitilan saavutukseen menee varmaan loppuvuosi.

Kovin usein ei oo sitä tapahtunu, että herää yöllä siihen ku on niin saatanan huono olo et pitää mennä oksentaan. Yleensä ku laatta lentää joko ennen tai jäläkeen nukkumaanmenon, eikä kesken kaiken. Aamulla sitte tierustelin kaverilta, että onkahan se keksiny jotain vastalääkettä siihen myrkkyynsä, ja sain vastaukseks, että kun sitä viintä on lipittäny, se pitää neutraloira viä jollain muulla viinalla, ettei tulisi sitä kamalaa krapulaa. Kaveri oli omalta osaltaan näin teheny, mut mä olin sitte ilimeisesti lopettanu pämppäämisen liika aikasin. Ilimotin kaverille, että ny ku on ohojeistus kohorallansa, ni pitäs eherottomasti päästä testaahan sitä viiniä uurestansa maharollisimman pian :P Torellisuures vaan jo pelekkä olemassaolo tuotti niin suunnatonta tuskaa, että pelekästään sen viinin ajattelu jo meinas lopullisesti saattaa musta ilimat pihalle.

Äiti jakso aamulla huomautella, että olisko ollu paree pitäytyä siinä alakuperäses suunnitelmas ja pysyä lauvantai kotona. Olisin varmaan heittäny takasi jotain nasevaa kommenttia, jos ei olisi tarttenu peliätä että laatta tulee joka suun aukasulla. Mut jos ei joskus kännää, ni ei voi selvitä, hah hah. Lisää laadukkaita vitsejä taas joku toinen päivä.