Kyllä maalla on mukavaa! Luonto-tv on auki joka päivä ja monenmoista tinttiä viuhtoo ruurus, voi että ku pääsis ittekki suoraan lähetykseen vähä sekaahan!

Ku kissat tulee visiitille, isäntä nostaa ensinnäki kissojen paskalaatikon tupahan omalle paikallensa ja toinen, meleki yhtä tärkiä nosto on kiikuttaa tuo kuvan emännänjakkara klasin alle, että kissat pääsee seuraahan luonto-ohojelmia. Hetkittäin kissat sopii tuolle istuummelle yhtä aikaa, mutta välistä toinen jäkittää niin keskellä jakkaraa että toisella ei oo sinne mitää asiaa. Yhyrenki kerran kattelin huvittuneena vierestä, ku Kessu istu tuolilla ku tatti ja Simppa koitti epätoivosesti könytä viereen, mutta ku Kessu ei hievahtanukkaa ni Simppa tuon tuosta tupsahteli lattialle.

Kissojen mielestä olis tosin ollu parempi, että olis joka ikkunan alla ollu jonkumoinen (valta)istuin viritettynä. Mun kamarin klasista näky kyllä ihan sama lintulauta ku tuosta köökin ikkunasta, mikä erellises kuvas näkyy, mutta eihän sitä ikänä tiä jos vähä eri kuvakulumasta katteltuna mailma näyttäski toisenmoiselta.

Kessu osaa tarttua hetkeen tilaisuuren tullen. Ei siinä eheri kissaa sanoo kun se on jo loikannu olokapäille. Yleensä se käyttää isäntäväkiä astinlautana kun se pyrkii kaappeihin, hyllyille yms, mutta voihan sitä joskus jäärä siihen hartioille ihan vaan katteleen maisemia!

Tuos joulunpyhinä kissat ei ulukoilimasta päässykkää nauttihin juuri muuta silimillänsä. Oli sen verta paljo pakkasta (ainaki kissojen mielestä), ettei pihalla tarjennu olla ku pari minuuttia korkeintaan. Olis kai pitäny varustaa Herrat Kaupunkilaiskissat talavitakkiin ja -saappaisiin ettei olisi tullu kylymä :D

Kissat viettää ny kolome viikkoo viä porukoilla. Äitin mielestä se on hyvää harjotusta tulevaa varte, ku kerta ens vuonna muutetaan sinne Maskuhun :)