Tasapuolisuuren nimis on mainittava myös Kessun syntymäpäivien "vietosta", kun elokuus kiriotin Simpanki railakkaista 2-vuotispileistä.

Syntymäpäivän vietto tosiaan suju lähinnä niin, että emäntä vietti lähes sen koko päivän Helsingis ja vasta ehtoosta pääsi kestitseen synttärisankaria. Ostin kissoolle kummallekki pienet purkit jotaki mereneläväpöperöö, semmoset kun tuntuu kohtuullisen hyvin tekevän kauppansa. Ostin siis ihan varta vaste Simpallekki omansa, se olis muuten varmaan kateuksillansa vetäny Kessun synttäriherkun muuten napahansa. Kessun annoksen mä koristelin muutamalla katkaravulla, ne ku on semmosta ykkösherkkua ettei paremmasta oo tietoo, olipahan sitte synttärisankaria vähä lellitty enempi, vaikka muuten kissat saivakki samat pöperöt :)

Vaan ei menny aikaakaa, kun Simppa änkes apajille, kaverin kipos ku on aina parempaa syömistä vaikka torellisuures sisältö olis samaa. Ja Simppa ny muutenki pitää huolen, että jos hän itte ei saa erityiskohtelua ni ei sitä saa sitte kukaa muukaa vaikka olis mikä juhulapäivä. Ja niin siinä lopulta kävi, että Kessun kuppi oli kyllä hyvin tyhyjä aamuun mennes mutta Simpan satsi oli viä seuraavan päivän ehtoonaki meleki pitelemätön. Voi jee kun nuo nirsoperseet osais päättää, mikä niille minäki päivänä kelepaa, ei olisi tuo purkkiruokien ostelu aina semmosta lottoomista :P

Kas näin Kessu Kerjäläinen anelee herkkuja käpälä ilimas:Ja kun yks kissa on poissa, ni toinen jo hyppii pöyrällä:Tuosta Kessun kuvasta ja kerjäämisestä viä sen verta, että se tosiaan on keksiny, että kun joku häärää jääkaapilla, ni parasta on tulla pöyrän kulumalle näyttähän säälittävältä ja tehokeinona pitää käyttää tuota käpälän ilimaan nostamista :)

Ja katkaravuusta mainittakoon, että mikää muu herkku tosiaan ei verä nuita kissoja yhtä tehokkaasti puoleensa. Mä joskus otan ittelleni lautaselle pakasteesta katkiksia ja istun sohovalla niitä syömäs eikä kauvaa mee kun kaks näläkäsilimää on vieres kyttäämäs. Toinen pitää käpälää tanas ja toinen ärisee ja kurisee :D Ja nykyään ku menee ihan minkä tahansa lautasen kans sohovalle istuksiin, ni kissat änkee varmistaan jo pelekän lautasen nähtyänsä, et oliskahan siä vaikka niitä ihania rapuja.