Lauvantaina oli tosiaan serkun 30-vuotispileet Lohojalla. Ja kuten jo aiemmin mainittin, kekkerien teemana oli parta (tai muu naamakarvoitus), koska itte synttärisankarin naamaa koristi pitkä parta.

Mä satsasin kissavermeisiin ja Rami hommas kunnon Günther-tukan ja -viikset. Monenmoista muutaki partaviritystä nähtiin, oli ihan oikeeta partaa kun taas pikkuruisimmat viikset oli väkerretty tekoripsistä. Myös mustapartanen, erehryttävästi terroristia muistuttanu joulupukki oli tullu paikalle.

Vaihteeksi meni niin päin, että vaikka alotti iloliemen kittaamisen jo puolen päivän aikaan ja jatko harjotuksia semmoset 13 tuntia, ei silti ollu ihan seipäis eikä eres tullu pahaa krapulaa! Mä en eres turvautunu siihen erellisehtoon suojakänniin, toisin ku Rami.

Eli nappiin meni juominkien puolesta, eikä tietenkää muutenkaa voi valittaa, ku oli ihan helevetin hauskaa :D Huumorin taso oli ainaki paikkapaikoin totutun alhanen, mitä kuvaa seuraava vitsi: "Mikä on kirkasta ja haisee paskalle? - Kirkan paska!" Tai no emmä tiä nauroko tuolla jutulla kukaa muu paitsi ehkä mä ja terroristipukki-veljeni, mut oma hauska se vasta onki parasta hauskaa!

Lopuksi viä pari kuvaa:

1243181000_img-d41d8cd98f00b204e9800998e      1243181036_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Anne ja Rami ne yhteen soppii...

Ai niin unohtu ihan mainita, että bileiden teema muuttu loppuillasta parrasta luopumiseksi. Juhuliat riisu partojansa sitä mukaa ku hermot tai partajouhien kiinnitys petti ja itte juhulakalunki n. 30-senttiset turpajouhet napsastiin pois! Sitä ennen vaan täyty kerätä melekonen kolehti, että saatiin serkkupoika suostuhun. Viiminen naula arkkuun oli se, ku muuan joulupukin tantus hihhuloinu hyypiö lupas antaa kolehtihaaviin 50e jos parta lähtee, tämä ku oli niin varma että serkku ei parrastansa luovu. No, ei siinä sitte ihan niin käyny :D